Tlak na zaludku

Príspevok v téme: Tlak na zaludku
Mimiamimia

Uz tristvrte roka pocitujem tlak na zaludku, hlavne ked mam prazdny zaludok, ked sa najem, obvykle bolesti na chvilu ustupia,,, vo february som podstupila gastroskopicke vysetrenie kde mi nic nezistili. Zvyknu ma boliet aj creva, prelieva sa mi a skvrka mi. Stolicu mam niekedy kazdyden, inokedy kazdy druhy. Zda sa mi, ze stolicu mam bledsej farby. Okrem toho mam dlhodobo zvysenu teplotu 37,2 a velke bolesti chrbtice. Nemate niekto skusenosti prosim?

doterka

Na prečistenie žlčníka a zároveň zlepšenie trávenia je veľmi dobrá kúra s Grepovým olejom, ktorý sa užíva v kapsuliach. Bolesť žalúdka môže byť tiež spôsobená nedostatkom tráviacich enzýmov. Kapsule TerraZyme obsahujú celý komplex týchto tráviacich enzýmov, založených na prírodnej báze. V prípade záujmu o ďalšie informácie ma môžete kontaktovať na mailovej adrese: liecive.oleje@gmail.com

express2

Podľa mňa máš problémy so žlčníkom, daj si urobiť sono brušnej dutiny a tak sa to zistí. Ja som mala podobný problém- ten tlak, svetlejšia stolica - zistili mi v žlčníku veľa malých kamienkov. Po operácii všetko OK. Prajem všetko dobré.