Preplneny zaludok

majajel

takmer cely zivot mam plny zaqludok, lekar po kontrole povedal, ze neznamej tekutiny, mam nadvahu, stale som hladna, po jedeni ale som preplnena , co je odporne, akoby kolotoc problemu, plny zaludok, jedlo, este plnejsi zaludok, idem si dat sodu bicarbonu, ci nie?

RNG

Jedlo v preplnenom zaludku sa zacne kazit, pretoze zaludok nevie naraz vylucit dost zaludocnej kyseliny, aby tam vzdypritomne bakterie alebo zabil(kyselinova sterilizacia) alebo aspon inhyboval(zastavil funkciu a rozmnozovanie).
Alkohol pomoze -konzervuje- bakterialne procesy, ale len od 15% vys(kvasenie vina), takze clovek by musel vypit plno. Raz som to skusil pri otrave zaludka a za 3 dni okrem par suchych rozkov som vipil 1 l 60% slivovice. Sice to pomohli, ale bolso 3 dni pod parou. Alkohol tiez spomaluje procesy v tele , teda aj vylucovanie kyselin, preto 3 dni.
Lepsie je vypit 1/2 deci striebornej vody, a vysledku sa dostavia za niekolko minut. V pripade, ze sa jedlo ani za niekolko hodin nediostane zo zaludka do criev, opakovat po 3-4 hodinach.
Predidenie tohoto problemu je jednoduche, s jedlom pocas jedenia treba zobrat napr, betain HCl, ktory doda extra kyselinu a enzym na travenie(a teda aj bakterialnu sterilizaciu)
Su aj ine dobre enzymy, ale tento dorucuje aj kyselinu a je pomerne velmi lacny(vytazok z repy=beets)

eef

bud si daj za stamperlik dakeho domaceho alkoholu, napriklad Griencice, alebo si daj dake lieky ako napr. Anacid alebo Degan.... a nabuduce tolko nezer:DDD