Pomoc! Ako sa zbavit zavislosti od partnera

Príspevok v téme: Pomoc! Ako sa zbavit zavislosti od partnera
lalala100

Prosim vas co mam robit??? Prehnane som zavisla na partnerovi. Vidime sa cez vikend, ked mam ist po vikende domov tak hned som smutna, najracej by som bola stale s nim...Cez tyzden to nie je mozne lebo on chodi do prace a ja mam skolu. Dalsi problem je v tom ze cez tyzden som nonstop bez nalady...chuti nieco robit. Povinnosti zanedbavam, ako aj skolu. Ako s toho von? Neustale nanho myslim a volame si kazdy den, aj viac krat. Vtedy som radostou bez seba, len uz to zaslo do takeho stadia ze zacala som o sebe pochybovat ci som pre neho dost dobra, pritom mi dost prejavuje city a fakt je ku mne az taky dobry ze neviem ci si to zasluzim.
Uvedomujem si ze asi je to chorobne,zanedbavam vsetko kvoli nemu a chcem s toho von! Nebyt na nom zavisla.....
Mam dost vyrazny sklon k zavislostiam, cigarety,a predchadzajuce vztahy detto som robila.
Viem ze ho nechcem stratit,je to muz po akom som vzdy tuzila...a ja svojim spravanim niekedy az detinskym to kazim....
Co robit s tym?

miki26

Lala:
Za málo, snáď už niekde skáčeš v ringu alebo fitku a si šťastná. :) Tiež idem dnes ešte aj ja poskákať si niekam.

Loooo: vidíš mne babenky rozumejú, nie ako niekomu. :D

miki26

No vidíš skús sa k ním vrátiť a uvidíš potom, ako sa budeš skvelo cítiť. Je dokázané, že ľudia, ktorí majú, čo robiť tak rozmyšľajú menej o blbostiach.

lalala100

Mam konicky co ma bavia, a to som dlho dlho zanedbavala. Chodila som cvicit, box, joga...vsetko som odsunula kvoli nemu.
Tak isto aj kamosky....

miki26

Skús si nájsť nejaké koníčky a záľuby, možno sa od tohto svojho trochu odpútaš. Minimálne nebudeš myslieť na neho celý čas aj to úspech. Stačí sa len premôcť a niečo si aj sama robiť. Si mladé dievča a si krok od vlastného sebazlepšenia.