Co sa somnou deje???POMOOC !!!

Príspevok v téme: Co sa somnou deje???POMOOC !!!
aaaa

Potrebujem poradit...pred menzesom mavama vacsie prsia a ponom uz nikdy nie ale teraz to mam takto asi 3 mesiace ci kolko ze aj po menzese ich mama take ako prednim!!!Nerozumiem!!!S priastelom mam sice pohlavny styk pravidelne a vsetko dava domna ale tehotna asi nejsom nie ked bol menzes..aj ked dostala som skoro vsetky o 5 dni neskorej..a zdalo sa ze slabsie boli menej krvi tak nechapem poradte mi prosim co sa somnou deje ??stymi prsiami preco ich mam stale take ???

maťa

Tak toto nikdy nepochopím, všetko dáva do teba a nepoužívate žiadnu ochranu??? Podľa mňa môžeš byť kľudne tehotná, kamoška tiež mávala normálne menzes a bola tehotná. A ešte testy ti ukázali pozitívne!

aaaa

No lekarovi pojdem za dva tyzdne lebo niake bubliny aj v bruchu som obcas citila neviem co to moze byt....nebojime lebo to takto xceme ked bude babo tak bude..

bbvv

skus radsej za gynekologom lebo tie prsia...no a este ak ti aj testy vysli pozitivne.
a preco nie ochranu? nebojite sa?

aaaa

Tehototensky test som si robila este na zaciatku marca vtedy mi meskalo dost dlho tak som myslela ze som v tom a testy 2 vysli pozitivne ale som dostala o dva tyzdne neskor..tak som myslela ze sa testy zmylili ..potom dalsia znacka zasa negativna a na dalsom slaby pruzok ale to je asi nic ...len neviemc o stymi prsiami mam potom ked som to tak nikdy po kramoch nemavala len ked tak tyzden pred a ponich uz nie.....o ochrane viem my spriatelom to xceme takto jak to je ziadne kondomy ani antikoncepciu...=)

monikka

ale ty nemáš ozrejmené ani základy ochrany. ak nechceš mať bábo, kukni si na nete, tam sa o tom dozvieš kopec vecí. a kondómy kúpiš aj v tescu. stoja cca od 40 sk 3 ks.sú to také malé krabičky. alebo choď gynekológovi a ten ti predpíše antiku. nech sa ti darí.

1jamka

ahoj aaa, píšeš, že priateľ to púšťa všetko do teba...a berieš tabletky alebo nejaký iný druh antikoncepcie?