dobry gynekolog v KE

melissa

mam antikoncepciu, ale danu, recept sa neplatí, pretože to je na veľký lístok, hradíš si ju sama,ale musí byť, ktorý lekár ti ju zaevidoval,aby bola nad tým kontrola. Potom musíš pravidelne chodiť na kontroly, čo je podľa mňa viac než dobré, niekedy zblbne krv-hormóny, či sa vyskytnú iné nežiadúce účinky, a je ju treba zmeniť. Pilulky ma v tom čase, keď som bola mladšia neoslovili, trebalo sledovať a brať ich včas, a bolo mi po nich zle, či som priberala v problémových partiách! Ja už mám 3 vlastné deti, takže som volila danu, čo mi poskytuje väčší komfort ochrany aj naplnenie sex.života. Ale nie pre každú ženu je vhodná, preto skutočne treba hľadať lekára, ktorému plne dôverujete
a dokáže vám všetky problémy vysvetlil. Pýtať sa, pýtať sa, pýtať sa, aby ste sa potom nezožierali pochybnosťami!!!!

Aria

No ja nechcem nikoho takto verejne ociernovat, ale jej priezvisko zacinalo na K... Dr. Polcinova sedi v novej nemocnici. Viem ti poslat kontakt ak chces.

Lenush

Aria
ako sa vola tvoja byvala doktorka? mozno k nech chodim prave ja lebo ten popis sedi.. ako dlho k nej chodis? a kde sidli?
tentokrat sa chcem naozaj presvedcit ze si vyberiem spravneho gynekologa..

Aria

Lenush pokial sa nemyslim, tak pri antikoncepcii sa za recept neplati, pretoze si celu sumu hradis sama. Aspon ja som zatial neplatila nikde. A inak som tiez u dr. Polcinovej. Zmenila som ju len nedavno, pretoze moja byvala doktorka bola priserna. Nic neriesila, noc sa jej nezdalo dolezite, a ked mi bolo zle z tabletiek ktore mi predpisala tak povedala, ze to este nezazila, tak nech ich beriem dalej. Po par rokoch som povedala dost. Dr. Polcinova sa mi zda super, urobila mi kopec vysetreni, poradila na co som sa pytala. Ordinuje so svojou dcerou, takze sa navzajom poradia a tak nie je problem. A ma tusim dokonca vlastny ultrazvuk, takze sa nemusis nikam objednavat a cakat 2 mesiace.

Lenush

alessi, melisa
uzivate antikoncepciu? zaujimalo by ma totiz, kolko ste platili za recept..
u svojej lekarky mam neustale nejake problemy.. prisla som za nou, ci nie som tehotna a ona ma poslala domov aby som si spravila tehotensky test a ze budem vediet.. nevenuje mi ziadnu starostlivost, tak som sa rozhodla zmenit ju

alessi

vrelo odporucam doktora Sedliaka - poliklinika JUH. gynekolog, porodnik, robi aj operacie - laparoskopie,- zaujima sa o svoju pracu, mam dokonca pocit, ze pre nu obetuvava vela, vzhladom na to, kolko casu tam travi. ja som s nim velmi spokojna a to som k nemu chodim z Presova (aj ked to nie je brutal dialka). odporucam.

melissa

Mudr. Jozef Hojda, skúsený gynekolog,ultrazvukár, pôrodník, dlhé roky pôsobil v nemocnici na Rsastislavovej, teraz je v Železničnej nemocnici pri Jambe, a vraj sa má od sept.vrátiť späť.Milý, láskavý, usmiaty, venuje sa náležite!

Lenush

dakujem velmi pekne, urcite ho navstivim, aj ked najblizsie to bude mozne asi tak o tri tyzdne. fakt dakujem, lebo ta moja doktorka bola na nevydrzanie..

silvias

Takže telefón na Mudr.Romana Lajša je:
055/7961 344 ale neobjednáva sa tam len sa čaká na poradie zapíšeš sa tam a sedíš a čakáš on ordinuje každý ken od pondelka do piatka od 7.30 hod na Poliklinike Sever na 3.poschodí vedľa očnej optiky!!