Cysta, vred.....čo to je?

Príspevok v téme: Cysta, vred.....čo to je?
aaďka

Môjmu priateľovi sa tvoria na zadku a na krku už od 18 roku bolavé pupáky,od vtedy sem tam a posledné tri roky častejšie ( má 28 ) bolavé pupáky, vredy , ktoré sa zväčšujú a veľmi bolia, zapália sa, a následne mu pomôže len chirurg,ale iba ak má pupák dozretý, ktorý mu to rozreže aby mu vytiekol hnis, predpíše antibiotiká. Niekedy mu vred praske aj sám, ale neskôr mu narastie znova. Pupák mu narastie raz na zadku raz na krku.Mesiac aj dva býva kľud potom zase pupák narastie. Doktory vraveli, že to má aj z toho, že chlp, ktorý má rásť von mu rastie dnu, a že by bolo dobré vyrezať ložiská kde sa mu to tvorí. Musím priznať, že priateľ zanedbal v poslednej dobe liečbu, nechce ísť ani lekárovi, že mu s tým nič neurobia nikto sa mu nevie k tomu vyjadriť čo toje, všetci sa čudujú. Trápi ho to bojí sa aby to nebolo niečo horšie, cukrovku nemá, krv v norme, hnis čo mu zobrali bol negatívny.čo to vlasne je? ako by mal postupovať? Prečo sa mu to tvorí, je z toho veľmi sklamaní.Poraďte, ďakujem.

RNG

Na to desatoro, to sa tyka liecenia rakoviny.
Pri lieceni rakoviny je maso a mlieko neziaduce.
Na vyvoj tela je inac ale potrebne.
Problem je len ako vyrobcov prinutit, aby ho nezamorovali pesticidami, antibiotikami a roznymi pre nas nepriaznivymi hormonami.To vyrazne prispieva k dnesnemu katastrofalnemu poctu rakovin. Jeden zo styroch zomrie na rakovinu, viac nez kazdy druhy na nasledky zapchanych zil(nanosy sposobuju blokady organov, tiez krehnutie zil a lamanie)= infarkty, porazky, zlyhania organov
Tragicke je to, ze dnes sa to da riesit.
Prostriedkov v doplnkoch je plno na cistenie a udrzbu zil, odmorenie tela alebo pomoc pri likvidovani rakovinnych buniek a cisteni/udrzbe zdraveho organizmu.

kosa

aadka,
ako tunak RNG poznamenal, telo sa snazi vyhodit latky, s kotrymi si nevje rady.
Takze sa zamyslite s priatelom co konzumujete a coho sa telo asi snazi zbavit.
K odbornej rade RNG len chceme dodat,chodte na temu ''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17'' tam si precitajte nazory, a hlavne zapiste si '' DESATORO..'', kotre tam propaguje DAMIAN.
A potom vam uz obom prajeme len vela vytrvalosti k dosiahnutie zdravia a ZDRAVY ZIVOTNY STYL!

RNG

Cistenie pecene casto pomoze, ale enzymaticka kura este viac.
Telo sa snazi vyhodit nejake latky, z ktorymi si nevie poradit nazhromazdi ich pod kozu odhradi, dostanu sa tam bakterie a je z toho vred(furunkel)
Nedostatok urcitych enzymov, hlavne proteolytickych(bielkovinne latky rozkladajucich), co sa cloveku moze prihodit hocikedy v zivote, potom pri regeneracii zdrojov enzymov to casto spontanne zmizne.
Cistenie pecene odporucene polovica protokolu dr Berksona
Protokol(plny) je 900mg sylimarinu
600mg alfa lipoickej kyseliny, 400 az 600 mikrogramov selenu.
Odporucene enzymi: pankreaticke(ekvivalent 1 gramu pankreasu), alebo bromelain 1300 GDU alebo streptokinaza 60 000 jednotiek.
Brat v delenych davkach na prazdny zaludok