Čo si zbaliť do lekárničky pri ceste s deťmi do Egypta?

Ipsik

Nuž, my si budeme musieť začať rozumieť. Ešte raz a letíte všetci von. Rozumieme si, či ani nie? Áno, rozumieme si veľmi dobre. Áno, rozumiem si s menšinou väčšín. Kto som? Neviem. Ja na Vás myslím, nebojte sa, nezabúdam. Did? We will speak the same language.

Ipsik

Ja by som si zbalil trochu čerstvého mäsa v prípade kŕmenia posvätných krokodílov, tiež by som si pribalil jeden repelent proti komárom, lebo tí vedia tiež piť dosť krf, to je zlé, ak vám niekto pije krf, áno a tiež by som si pribalil aj jedno koleso z traktora, ak by ste chceli splavovať rieku Níl, áno, je to dlhá rieka, ja mám radšej kratšie veci, neviem síce, kto som, ale zajtra alebo pozajtra sa to možno dozviem, ale skôr asi nie. A Kleopatra ešte žije? Či už nie? Ešte spieva? Ja som mal pocit, že posledne spievala v rádiu, ale to som registroval veľmi povrchne. Áno, je tomu tak, je to pravda.

Samy737

teplomer, repelent, niečo na štípance, dezinfekciu na prípadné rany a obväz a hlavne niečo na hnačkovanie - najradšej mám enterol lebo ten môžu ako deti tak dospelí ;)

jakub789

nieco od bolesti napr ibuprofen, nieco od teploty, napr paracetamol, dalej lieky od hnacky, od alergie, krem na stipance, pantenol na spalenu pokozku ak idete do oblasti kde to este prazi, krem na opalovanie,, lieky od bolesti hrdla, hlavne leukoplasty rozne velkosti, a jeden stahovaci obvaz keby nahodou uraz, a urcite nieco na dezinfekciu napr dettol alebo ajatin plus lieky co deti uzivaju ak nejake pravidelne davas doma. Peknu dovolenku :)

Sukie

Niečo na žalúdok, probiotiká, dezinfekcia na rany, repelent, prípravok na štípance a teplomer :) Ja tradične na rany a popáleniny a tiež na štípance beriem zalve krémik :)