Skvely sex aj po 30-tke.

Príspevok v téme: Skvely sex aj po 30-tke.
Jokel

Dobry deň. Chcela by som počuť nejake rokmi overene rady, tipy, ako skvalitniť sex vo vyššom veku, po 30. roku života. Totiž prave ja som v juni oslavila tridsiate narodeniny a s kvalitou sexu to ide pozvolna "dole vodou". Chcela by som znovu zažiť dravy sex ako napriklad v 18 či 25 rokoch... Prosim poradte, ja starnem preboha...

wondergrey

my sme sa po mojej 30-tke dali na erotické hračky boom a sem tam si nejakú zaobstaráme z eros.sk a vôbec to nie je nudné ba priam naopak-je to fantastickéé skúste ;)

Cicinaxxl

Trubka co s tym maju ine zeny po 30-tke ? Toto je LEN TVOJ PROBLEM !
hladaj dovod toho problemu. Bud to bude nudny sex s 1 partnerom, ktory ta davno nevzrusuje a nevie uspokojit alebo si frigidna ale ty nie vsetky po 30tke! To nieje vekom! ale tebou... alebo zlym vyberom je b a ča

grckagrc

Ked chces skvely sex musis si najst mladsieho. Ked chces skvely vztah starsieho.

Dnesni 30-40 tnici su nezodpovedni, lenivi, egoisticki, ktori sa šanuju a chcu vsetko zadarmo. Do vztahu musis tiez investovat, inak nedostanes nic. Je to zial vychova mamiciek, ktore im davaju full servis, kde chlapcek nemusi pohnut ani prstom. Zeny chcu partnerov, nie male deti, o ktore by sa museli starat este okrem deti. Hlavne, ked ich nevedia a ani sa im nechce, pravidelne a poriadne pomilovat. Su proste zozensteli a nie muzni. Potom nadavaju na zeny po forach, lebo sa im nepaci, ze nie su ako ich mamicky, ze maju aj nejake poziadavky.
To ti pisem ako chlap.

strechac

Jokel lebo po 30 muzom libido klesa to je vedecky dokazane. Preto sa uboziatka musite dopovat viagrou a inymi afrodiziakmi. U zien je to ine.

Jokel

Tak asi ja so svojim telom najlepšie viem ako na tom je! Teraz po 30-tke už sex nie je to, čo byval po 20-tke. Už ani vydrž nie je to čo kedysi.

nechcipomnemeno

keby napises ze mas 60rokov tak to pochopim ale dpc ludia sa spamatajte uz 30rokov niejej koniec sveta...to je akoze podla vas clovek mlady jedno desatrocie zivota od 20-29???