Pritazlivost vo vztahu

Príspevok v téme: Pritazlivost vo vztahu
marcel_27

Neviem ci nazov temy vystihuje to co chcem napisat. som s priatelkou uz velmi dlho, takmer 9 rokov. ja som prvy pre nu a aj ona je prva pre mna. prvy sex bol po vyse roku chodenia. vtedy mala priatelka 17. nemavali sme sex moc casto, pretoze nebolo prilezitosti, resp. priestoru, ale aj ked bola prilezitost, tak sme ten sex nie vzdy mali, hoci presli aj 2 tyzdne. mozno sa priatelka bala, ze moze otehotniet, co by v takom mladom veku nebolo dobre a brala aj HAK, takze asi to aj zapricinilo, ze nemala taku chut. sexovavali sme tak 1-2x za mesiac a to sme mali este pomerne cerstvy sex. zivot. 99% sexu bolo z mojej iniciativy, a videl som na partnerke, ze to velakrat robila aby mala asi pokoj a premohla sa. ked mala chut na sex, bola uplne uvolnena nic ju nebolelo. ked chut nemala a robila to len kvoli mne, tak ju to bolelo. moj problem hned odzaciatku bola predcasna ejakulacia. dost ma to trapilo a stvalo ma, ze s priatelkou moc casto nesexujeme, aby sa to zlepsilo. ako ubiehal cas, predcasna ejakulacia pretrvavala a sex mozno zacal byt trochu castejsi, pretoze zacali sme spolu byvat aj castejsie. zasiel som aj za urologom, ktory mi mimochodom povedal ze mam skratenu uzdicku (ale ci je to naozaj tak a nechcel len zarobit 150e), tak mi predpisal antidepresiva, ktorych vedlajsi efekt naozaj zabezpecil, ze ten sex bol dlhsi, niekedy som sa nemohol ani urobit. mysliac si, ze to pomoze mat castejsi sex, tak som sa mylil a frekvencia bola +/- rovnaka. Dokonca priatelka zazila aj prvykrat orgazmus, ale bolo to tak, ze sa spravila 1x a uz viac sexovat nechcela, bud ma dorobila rukou, alebo som sa ja dorobil tak, ze sme dali polohu misionara a ja som len robil pohyby, aby som sa dorobil pretoze som videl aj na partnerke, ze to chce mat za sebou, ked uz mala ten orgazmus, asi bola vycerpana z toho jedneho orgazmu.
Povedal som si ale, ze sex je na rovnakej frekvencii cca. 1x tyzdenne, ze nebudem sa pchat liekmi, lebo nema to zmysel.
Teraz uz spolu asi polroka byvame normalne, ale opat sex je tam kde aj inokedy - priemerne 1x tyzdenne. ja uz nemam ani chut nieco zacinat. a vacsinou ked mame sex, tak je to o tom, ze pred spanim sa pomazname, vrhneme sa na 1min sex, potom dodatocne dorobim partnerku, ideme sa umyt a spat. nasim miestom na sex je uz len postel, kde spime, travime cely den po praci. ja som zacal castejsie pozerat porno, takmer kazdy den, aby som nemal moc chut na partnerku a silu sa o nieco snazit, alebo aby som mozno oddialil vyvrcholenie, aj ked to moc nepomaha. vacsinou pozeram amaterske videa, ziadni herci (aj ked) a ked vidim, ako dlho ten chalan vydrzi, tak ma to nekonecne stve.
po takmer 9 rokoch chodenia a vyse 7 rokoch sexu, nikdy sme nemali nieco take, ze by sme strasne po sebe tuzili, ze by sme si uzivali intimne chvile, ako to byva v cerstvych vztahoch. zacinam mat pocit, ze v poslednej ani nemam chut sexovat s priatelkou, pretoze sa citim trapne, ked sa spravim rychlo a aj preto, ze stale je to o tom istom.

Anonymka777

Marcel, ano a teraz mam vsetko, aj milujuceho partnera aj super sex, nebudem vypisovat ako casto a to sme dlho spolu, lebo by mi tu ani neverili.. lebo ked pokrivkava sex, nemas az taku radost zo zivota..a zijeme len raz.. ja ta nejdem prehovarat k rozchodu, to bolo moje rozhodnutie, ktore nelutujem.. len mam nervy, ze som mala taky naivny pohlad, lebo bol moj prvy a to som brala ako nieco posvatne a inych som nepoznala a nerozisla som sa skor..ak sa ti podari teraz porazit nejaku barieru, zachvilu budes s nou tam, kde si bol a trapit sa po zvysok zivota..alebo ta necha ona..ber to ako moju skusenost a uprimnu radu, nie prehovaranie..lebo ja viem najlepsie ako sa teraz citim, tak moralne kecy, ze len kvoli sexu- ano, je to dolezita cast vo vztahu a teraz mam vsetko..

Anonymka777

Nechce mi tu citat siahodlha diskusia, podobnym niecim som si presla, mala som 7 rocny vztah, presne ako ty pises, on bol moj prvy, ja jeho prva, prvy sex po roku potom take iste frekvencie atd... No uz proste ma to stvalo, ze som bola mlada, zdrava, tuziaca po dravom sexe, ale s tym partnerom o nicom, bolest.. on ale nemal problemy, ale to je jedno..tak som to ukoncila a nasla som si priatela, kde som sa ho nevedela nabazit a prvy krat aj orgazmus.. takze mne pomohol rozchod, vymena partnera, nevedela by som si predstavit tak zit cely zivot, hoci sme to planovali.. to sme tak dlho boli spolu, lebo sme boli pre seba ti prvi..teraz lutujem, ze zahodene roky zivota, ale tak, mala som skolu, tak sa tak utesujem..vela stastia nech sa rozhodnes akokolvek!

a_dr1a

Ja som sa schvalne vyjadrovaniu sa v tejto teme zdrziavala. Mam na to vsetko svoj nazor. No urcite by sa netesila ako ty teraz. Sorry. To uz aj stari dochodcovia nad rakvou maju krajsi lepsi akcnejsi kvalitetnejsi ai ai sexualny zivot nez vy dvaja. Cakas na zazrak, ktory nepride. Vy dvaja vobec nie ste navzajom kompatibilni

Sejla

Obaja ste nejaki cudni a neprisposobivi jeden druhemu. Aj mi pridete tvrdohlavi. Sex chcete mat kazdy podla seba, ale to tak nefunguje. Musite byt trochu prepojeni, citat rec tela, vediet nasmerovat druheho do urcitej miery a od tej sa nechat smerovat tym druhym.
Zjavne vam to neklape, ja by som to nesilila uz. Ked sa nic nezmenilo za 9 rokov

Messje

No tak to nem dobre.Chcela si ta uzit kym odide a ty ju odmietnes.Ak mala chut moc...pomoze si sama a ked sa vráti zase mozes cakat :-(