Mám vhodnú liečbu ?

Príspevok v téme: Mám vhodnú liečbu ?
kovalčíková

Dobrý deň.Prosím,Vás o odpoveď .Mám TK veľmi nízky,som diabetička,mám neuropatiu,ischemickú chorobu srdca 3.stupňa, prekonala som infarkt aj mozgovú príhodu, trápi ma aj reuma.Bola som na gastroskopii.Jej výsledok bol : zofdagitída prehojená,duodenopgastrický reflux.Mala som totiž v žalúdku šťavu s prímesou zlče.Moje terajšie problémy sú pichanie v oblasti pupka a niekedy aj v podbrušku.Užívam lieky :corvaton,preductal,monosan,thiogamma,trental,agre nox,famotidin,helicid,cerucal.Lusopress mi lekár už vyradil,lebo mi opúchali ruky a nohy.Prosím, Vás, beriem správne lieky a prečo mám to pichanie ?Ďakujem za Vašu odpoveď.

RNG

Lecitin na cistenie zil
antioxidanty na regeneraciu zil
Betain HCl pre zlepsenie travenia a proti kvaseniu v zaludku a vrchnej casti hrubeho creva
Psylium na zlepsenie peristaltiky a skratenie traviaceho cyklu na 16-24 hodinovy.
Spravne probiotika.
a hodne zeleniny a ovocia, menej skrobovin a masa.

Tak to vidim ja bez medikamentov, a toto plati dnes na velku vacsinu starsich ludi znicenych civilizacnou zivotospravou dietou a chemikaliami(vcitane farmaceutik)

kosa

ethel,
v kazdom pripade rakovina je liecitelna.
hore dotycna pani sa preto nemusi obavat.
vsetko sa da zariadit.
len treba DOBREHO-PRAVDUHOVORIACEHO LEKARA.

kosa

ethel,
prestuduj si statistiky chorych - zomrelych na rakovinu a tam zistis ze vysoke krvne tlaky diabetess, ischemicka choroba srca atd atd predchadzaju rakovine.

to ci je niekto chori alebo nie je sa NEDEDUKUJE.
to sa VIE.
ZO SKUSENOSTI ....nie z knih

andr

Strasne vela uzivate tych liekov,naozaj neviem ,ci je to potrebne,ved aj sami lekari tvrdia ,ak sa kombinuju uz aj 3-4 lieky a viac ,uz sa musia tie ucinky liekov zakonite ovplyvnovat.Neviem ,ci potom aj pomaha taka liecba.To je ale moj nazor,aj ked lekari tvrdia,ze stravou sa vsetko vyliecit neda, ani zdravym pohybom..Vela stastia.

ethel

pani Kovalčíková,nakolko máte nízky tlak,bola by vhodná konzultácia u kardiológa a zmena liekov na srdiečko.Možno je ten nízky tlak len z liekov,lebo pri diagnózach,ktoré ste prekonali je skôr pravdepodobnosť vyššieho tk,následkom ktorého vzniká aj infarkt,porážka...

ethel

Tak to je vrchol KOSA!!!!! Si absolútny laik a nemáš v sebe kúska rozumu!!!!To si ako vydedukoval,že má pani rakovinu??? Ani jedna z horeuvedených dg nie je známkou rakoviny!!!!!Doteraz som sa snažila ťa aspoň trošku akceptovať,ale po tomto neadekvátnom príspevku som si len potvrdila svoju mienku na teba!!!POZOR NA SLOVÁ!!!

damian

Invalid, pekne Ta hned nasadila na lieky, za ktore ktosi zinkasuje dobre peniazky.

Moj otec mal GIR (gastrointestialny reflux dlhu dobu. Bral lieky, nepomahali. Ja som o tom nevedel. Povedal som mu, nejedz udeniny, cervene maso, (vobec maso netreba jest na istu dobu!!!), nepi mlieko. Jedz strasne vela ovocia, zeleniny, plodov, strukovin. Jedol aj vela cvikly, lebo ma nador na ruke. Stacilo TYZDEN takejto prisnej (ale velmi zdravej) stravy a reflux pominul. A NEDAL ZA TO ANI KORUNU (teda okrem toho, ze miesto masiska a mlieka si kupil zdrave alternativi - ovocie, zeleninu, plody, strukoviny, cierny chlieb.

Prajem vam vela stastia!!!

damian

Keby ste sa poradili zo specialistom na klinicku vyzivu, radikalne zmenili svoj jedalnicek, prijimali vitamini a mineraly, nepotrebovali by ste hromadu chemie, ktora sama o sebe zabija. Musim pochybovat o spravnosti horeuvedenych liekov uz len z toho dovodu, ze je ich tak vela a asi ani Pan Boh nevie, co vsetko tieto lieky spocobuju.

Opakujem, poradte sa s odbornikom na vyzivu!!!