Som z toho frustrovaný...a strašne..

Príspevok v téme: Som z toho frustrovaný...a strašne..
muz23

Zdravím, som nešťastne zamilovaný, ale fakticky nešťastne. Začal som pracovať v nemenovanej realitnej kancelárii. Pracujem tam od minulého roku. Bol som neskutočne rád že som sa po dlhšiej dobe zamestnal. A oto viac keď som zpoznal svoje budúce kolegyne a kolegov. Povedal som si, super noví ľudia, nové tváre a možno aj nová láska bude. A veru bola. Jedna z tých kolegyň sa mi od prvej chvíle neskutočne zapáčila, proste taká milá zlatá chutná. A ja kokot som sa zo začiatku bránil a hral že som nad vecou, drsňaka, že nemá šancu u mňa a tak. Aj keď som o nej doma v posteli sníval :D Ale však to poznáte..:D
No a neskôr začal môj problém či skôr dilema. Ono tá slečna je v skutočnosti staršia než vyzerá a to je problém dnešných žien že mnohé vyzerajú lepšie než majú vek :D Toto som zistil až neskôr nanešťastie keď som v tom až po uši :( Som myslel že je odomňa mladšia, že má maximálne cca 23 rokov ty kokos ale ona má 31 a onedlho 32... a tým to padlo.... Teraz keď som do nej až po uši sa to dozviem. Ako nie teraz ale prednedávnom. Mne by to osobne nevadilo kebyže ani jej ale ktohovie? Ako problém nieje v konverzácií to je v pohode, smejeme sa ako sme fajn kolektív zapadol som bez problémov možno aj tým že som sa tu dostal cez známosť ja neviem..... Ale čo s ňou? Ako vidím v časákoch, vidím v telke že dnes to už nieje problém chodiť so staršou, je dosť hercov, spevákov naších aj zahraničných že majú o dosť staršie partnerky. Viď banašová a pod. Ale ja neviem ako by to prijala moja rodina, a najmä matka, ako otec je v pohode ten je taký liberál ale čo matka? Ako viem že je to moja vec, som dospelý ale predsa som z dediny a tam sa každý do každého stará ako toto by som sral nech ohovárajú jebať na nich ale matka a kamaráti neviem ako možno by som bol za frajera že som staršiu nabalil skúsenejšiu ale čo ja viem. Neviem možno sú v mne nejaké predsudky naších predkov že partnerka by mala byť od muža vždy mladšia a nejako to vo mne je zakorenené a stačí s tým len bojovať ja neviem. A najmä má trápi čo by tá babenka povedala nato že sa mi páči a chcem s ňou chodiť. Ako nemám problém mne keď sa nejaká páči tak si idem svoje. Ani pozvať ju niekam von by som nemal zábrany ale čo potom? Ako čo ak by to brala len ako pozvanie obyčajne?
Čo mám robiť? Ako sa s tým popasovať? Nechať to tak ale nedá sa to lebo ju vidím dennodenne a niekedy len my dvaja sme v práci a mám chuť ju objať, pobozkať, chytiť za ruku, oprieť ju o stôl a... Nie nieje to len telesnej príťažlivosti ale aj o vzájomnej súhre v komunikácií. Páči sa mi, je taká chutnučká :)
A ak si niesme súdení a tento vzťah nemá šancu načo mi ju život, osud dal do cesty? Načo? Aby som sa trápil? Tak potom nech radšej nech ju šéfka prepustí, nech ona dá výpoveď z nejakého dôvodu, nech sa naše cesty rozídu... nech mi opustí myseľ a srdce...:( Nechcem sa takto trápiť.... milovať niekoho koho nemôžem mať... čo je to so mnou? Chcem ju a zároveň ju nenávidím a nechcem. Akoby som chcel nech sa mi stratí z očí. Nech zmizne lebo ma trápi.
Ľudia čo je to so mnou? Čo mi poradíte? Je tu niekto kto mal alebo má takýto vzťah? Môže to výjsť?
Prosím o odpovede alebo rady lebo už ma z toho jebne :(
Thanks

nocoment

ty si debil ved pockaj aj ty budes mat raz po 30tke dufam ze uz budes neatraktivny plesaty pre svoje okolie a ziadna ta ani chciet nebude... drbnuty chlapi nesebakriticky co chcu viac nez naco maju vzdy....

kiddo

Ty si strasny sebec, precitaj si po sebe, co si napisal, vsade iba JA JA JA. Ty si nehladaj vobec ziadnu zensku, ci starsiu alebo mladsiu, zavesit si teba na krk ziadnej stastie neprinesie. Myslis iba na seba.

obusok

tribitron- podla seba sudim teba?
autor temy- uvedom si ze ona je na inej urovni ako ty 23rocny keby si mal aspon 27
A vypoved daj ty presne ako pise ta podomnou ved ty si prisiel posledny co ona ma co oodist? Vypadni ty ak ti vadi. Alebo ju ignoruj a zameraj mysel na nieco ine a ju si nevsimaj ak nieje treba.

a_dr1a

Mna si nastval jedinou hlaskou. A to, ze ona by mala odist z prace, ci dostat vypoved? Preco?) Ved je tam dlhsie ako ty, pracovala tam uz pred tebou. Tebou lomcuju emocie city tuzby ai
Pozri. Pod do toho, ked si to v sebe utriedis a budes si isty tym, co k nej citis, ze to nie je iba chvilkove, pudy ai. A hlavne, ze je to vzajomne. Chcela by ona vobec teba? Pracujete spolu. Mas moznost ju spoznat blizsie, aj z inej stranky nez je len ta pracovna. Mne sa stava toto iste. Tiez mi tipuju v realite menej rokov nez mam, ze balia o dost mladsi. A ano, funguju taketo vztahy

momentik

ezel: To skôr je naopak, že ženy ak majú muža istého tak sa začnú nudiť a idú za iným...

Ale to som chcel povedať, že dnes nedá nikomu veriť. Ľudia sú strašné svine a nikdy človek nevie čo sa tomu druhému v hlave odohráva. A to sa týka obidvoch pohlaví, rovnako mužov ako aj žien.

Môžeš niekomu veriť 20 rokov, ale stačí jeden deň a všetko sa to zosype. Ako domček z kariet, ktorý si staval 20 rokov. Alebo 30, alebo neviem koľko. Zrazu celá tá práca, všetka tá snaha, ten čas, to všetko čo človek obetuje pre druhého spadne v momente sekundy a nezostane nič, len spomienky a trápenie.

Na 100% veriť dnes niekomu, odhaliť mu svoju dušu, to je takmer istá samovražda. Áno, nájdu sa aj také prípady, kde to je naozaj večné a úprimné, ale to sú fakt také výnimky že 1 z 1 000 000. Také prípady sú dnes už rarita a čoskoro sa už stanú vyhynutým druhom, ako niektoré zvieratá.

Našťastie mám toľko rozumu, že som na to prišiel tak skoro a poučil som sa z chýb a utrpenia ostatných.

ezel

vieš momentík, treba sa do života obrniť, lebo nie je len krásny ako v romantickom filme...ono je to tak, že aj vy chlapi idete najskôr za nejakou umrieť a keď ju máte, pokukujete po ďalšej...

obusok

Emilyopat podla toho ako pise je dost vyzrety. Uvazuje spravne lebo matky casto kafru synom do vztahov a ked pochadza z dediny tak predsudky su tam velke.
Pocity ma spravne kazdy cerstvo zamilovany clovek ma pocituje obavy, strach a neistotu. Je to ako ked nastupis do novej prace a nevies celkom cota caka.
Autor temy ved ze ludia maju rozne nazory a vsetkym nevyhovies. Stale sa najdu taki co ta budu posudzovat a odsudzovat. Vsetkym nevyhovies nikdy tomu ver.

momentik

To musí byť fakt hrozný pocit. To ti nezávidím.

Zamilovať sa do niekoho, to musí byť pekné a strašné zároveň. Ja neviem, či budem schopný vôbec toho. Pretože, keď sa človek zamiluje a ten druhý ho zradí, to je zdrcujúce, horšie než smrť, a to nechcem zažiť.

Neviem či vôbec budem schopný niekoho naozaj "milovať". Dnes sa ľuďom nedá veriť. Väčšinou to býva tak, že ten koho máš najradšej ti do chrbta zapichne ten najväčší nôž. Možno mám len prehnané obavy a možno to je pravda. Je to o náhode a ja neznášam náhodu, ja mám rád veci pod kontrolou

ezel

Emily práveže je zamilovaný, a je dobré, že uvažuje dopredu, inak by sa už do toho pustil, a bolo by mu jedno koľko má rokov :D