On je zamilovany ja nie

Príspevok v téme: On je zamilovany ja nie
EmEf

Ahoj,
chcela by som poradit, mam jeden problem s jednym fajn kamaratom. Nepozname sa dlho ale zacali sme spolu chodievat von. Od zaciatku som ho brala ako kamarata, pretoze mi nebol nejako moc sympaticky, ale nazaciatku som si povedala, ze ked ho spoznam moze sa z toho vyvynut nieco viac. Lenze nestalo sa tak. Tak som to neriesila. Len som si zacala v poslednom case vsimat jeho spravanie, ktore pravdupovediac ma niekedy aj otravuje. Kupuje mi same darceky, vola na obedy, pise mi kazdy den, ma ma na pozadi v mobile :D kontroluje ma, vola mi ci sa mi nieco nestalo, kedze robi v restauraci kuchara nosi mi obed, pizzu a ja ho o nic neprosim ..vidim, ze je zamilovany a ja som mu uz davnejsie povedala na co som, ze ho beriem iba ako kamarata, mozme ist von pokecat, zabavit sa a poprosila som ho ze ked pojdeme tak si bude kazdy zvlast platit a aby mi nenosil darceky atd. proste vsetky veci ktore mi vadili som mu povedala, na to ma zacal citovo vydierat, ze som pre neho vynimocna osoba, ze to vsetko robi aby som bola stastna atd. zacal mi pisat,odhanat ostatnych odomna tym ze im cez jednu socialnu siet zacal pisat, ze nech mi daju pokoj lebo ich poriesi. Vie kde byvam, uz aj sam pride bez toho aby som ho cakala, chce so mnou travit kazdy den. Viem ze je zamilovany, ja to na nom vidim ja tie jeho prejavy citim ..lenze ja nie a berem to vsetko iba v kamaratskej rovine. Takze neviem ako dalej, kazdy mi radi, ze ked nerespektuje, ze ja to tak nechcem, nech s nim prerusim kontakt, lenze to nejde pretoze sa ho nemozem zbavit, ako som napisala vie kde byvam vie kde si ma ma vyhladat a vsetko urobi preto aby to tak bolo a ak nie citovo ma vydiera ..ide ma porazit..poradili by ste mi prosim ako by ste to riesili, alebo co ribit, lebo ja uz naozaj neviem :( dakujem

vankus

vankus a este dalsi... ;-)

ale nie, vydaj sa rovno za neho. toto su vsetko zdrave neskodne romanticke prejavy lasky ake najdes u kazdeho muza. osol povedal :-)

EmEf

Mate pravdu všetci, len ja hlupaňa chcem byť ku kazdemu dobry clovek, znasam jeho spravanie lebo nerada stracam ludi zo svojho zivota, ked sa tam uz raz dostali. Davam kazdemu sancu, dve, tri a nechavam so sebou takto zametat ..ano mate pravdu ako to tak citam co mi pisete .. On nerespektuje moje poziadavky, kupuje si ma tymi darcekmi a tym padom si ma vobec nevazi, len mi kecaa na vsetko najde dovod preco to robi s tym aby som mu uverila, ze nerobi nic zle a mala nakoniec ja vycitky svedomia a odpustila mu a slo to takto stale dookola.
Viete, pravdu povediac ja to moc neriesim, lebo fakt ho berem iba ako kamarata, len ma hnevaju tie darceky a co pre mna robi, ja o to fakt neprosim, nechcem od neho nic, neni mi to prijemne a dva krat neprijemnejsie mi je ked ich odmietam s tym, ze to pre mna nemusi robit ja ho o to neziadam a najviac najneprijemnejsie mi je ked ich odmietnem a co on robi (hadze cokolady o zem, vycita mi preco mi nemoze urobit radost) a potom uz aj tak nic ine mi nezostava iba ten darcek od neho prijat :(
Dnes mi napr. pisal ked som sla do mesta na oblecenie pozriet, ze mam aj jemu nejake tricko pozret, ze je stale v praci nema cas tak som mu narovinu napisala ze preco by som mu mala pozerat tricka, nech si spravi volno a ide si sam spravit ..nahneval sa :D ale fakt uz toho mam plne zuby ..a musim urobit iba to co mi tu vsetci pisete, lebo to inac ani zmysel nema ..

Messje

Dievca dievca
Tolko vyhovoriek
Naco mu dvihas telefon?Exustuje aj take nieco ako blokovat cislo.Prestane volat.Skoncilo ale neskoncilo.No ked mu jedno povies ale nadalej to s nim preberas,jasne ze bude skusat dalej.Prerus akykolvek kontakt.Nedvihaj,neodpisuj.Nieto este s nim niekam ist.Vie kde byvas?Uvidis ho tam,posli za nim otca,mamu,nech mu to pekne vysvetlia.

0vecka

lol teraz som si precital diskusiu.. ak mu raz povies koniec tak je koniec a je jedno co ti nabulika.. sak toto je ocividne chory clovek .. natvojom miest Emu zavolam este rraz mu poviem ze je koniec a ked zacne bulikat tak mu povedat ze ty si chory clovek bojim sa ta a nechaj ma na pokoji lebo zavolam policiu. Ak to nezaberie tak zavolaj policiu a vsetkym to povedz tatkovi kamaratom atd. mozno sa niekto najde kto si s nim pohovori polica nespravi sice nic svetoborne al emozno sa s nim aspon porozpravaju...

a nezacinaj s nim ziadnu konverzaciu ak sa tomu neda vyhnut napr stretne ta akoze nahodou na ulici tak jasne zmen smer a vzdy mu len opakuj a kludne bud histericka ze je blazon a nech ti da pokoj

0vecka

podla mna min. tym ze vypisuje tovjim znamym/kamaratom/potencionalnym napadnikom ze ich poriesi prekrocil vsetky hranice. Na tvojom mieste ho poslem do kelu a poviem mu ze si neprajem aby ma kontaktoval atd.

Podla mna to v hlave nema celkom v poriadku cim dlhsie ho to nechas robit tym vyssia je sana e spravi nejaku blbost. BTW vies si predstavit co by spravil kebyze sa teraz das s niekym dokopy?

kafe

no neviem, ale mne takéto správanie, čo si popísal aj nižšie v príspevkoch príde už ako obťažovanie. A chlapec je buď len blbý, že nevie pochopiť tvoje NIE a myslí si, že ťa takto môže získať alebo je chorý a môže sa stať, že sa ho nezbavíš aj rok, dva... bohvie ako dlho.
"chce mi iba pomoct" ale nepomáha ti. Tebe je nepríjemné čo robí. OBŤAŽUJE ŤA, toto pomoc neni.
"on ma slovne vydiera" bacha, mne by už blikala červená kontrolka. To je choré.

Nemá ťa čo mrzieť, ty sa k nemu správaš normálne. Jasne a priamo si mu hneď nazačiatku povedala ako to je, slušne a jemne si sa snažila odmietať ho dosť dlho. Ak to nepomohlo, treba byť ráznejší. Prerušiť kontakt, nestretávať sa s ním, ak sa chce s tebou rozprávať IBA v SPOLOČNOSTI nejakej KÁMOŠKY. Sama nie. Zablokovať ho všade kde sa dá.
"on chce byt iba dobry ku mne, pomahat mi a neziadat od toho nic " nuž len chlapec to robí takým spôsobom, že je to nepríjemné. A ty nie si povinná strpieť niekoho správanie len preto, lebo on má potrebu byť k tebe dobrý. Nech to myslí akokoľvek dobre a nezištne, NIE. Dovi dopo.
A nechcem byť veštica, ale do týždňa ho máš na krku zase. On to nevydrží.