Ako schudnúť aspoň 15 kg?

demina 35

Súhlasím s vami upraviť stravu nejesť pečivo vyhýbať sa cukru a.t.d.Mne sa najviac osvedčila trampolína obyčajná trampolína.Najprv sme kúpili iba deťom takú detskú exit pozerali sme aj pre dospelých nakoľko už deťom nestačí. z garden-life nám už konečne prišla užje aj poskladaná .Denne sa na nej vyskáčem a kilá pekne miznú aj postava je taká pevnejšia.Skúste aj sa vybláznite aj schudnete

Laura35

Vyskúšajte výživovú poradkyňu Zuzanu Líškovú. Venuje sa metóde Metabolic Balance. Na základe rozboru vzorky krvi mi vypracovala výživový plán, podľa ktorého som sa stravovala - je doslova ušitý na mieru a zohľadňuje chémiu tela. Vôbec to nie je o nejakých práškových diétach ( po takých sa mi vždy dostavil jojo efekt), ale jedlá som si robila z bežne dostupných surovín. Postupne sa mi upravil metabolizmus, schudla som 15 kíl a mala som viac energie. Zuzka pôsobí v Bratislave a môžem ju len odporučiť. :) -odkaz odstránený-

Gima

V lekárni si kup Psylium - je to indická vláknina, ktorá prečistuje organizmus. Stačí to dať do čaju alebo džusu, lyžičku a ked to naboptná vypiť. Mne to pomáha.

Kvetka36

@Annka195
Určite nechudni tak nárazovo nie je to zdravé a spôsobíš tak svojmu telu šok. Pokiaľ však chceš schudnúť rýchlejšie môžeš vyskúšať diéty ako je napríklad bielkovinová (www.ketodiet.sk) alebo známu dukanovú diétu (www.dukanova-dieta.cz).
Ale podľa môjho názoru tieto diéty majú slúžiť len ako odrazový mostík. Človek rýchlejšie schudne, ale potom si musí dávať pozor ako sa stravuje a nie, že po skončení oslávi svoje stratené kilá nezdravým jedlom.

Gima

Filtrovaná káva

Rozhodujúcim prvkom pre peknú postavu je kofeín. Ten aktivuje centrálny nervový systém a podporuje tak spaľovanie tukov. Okrem toho zvyšuje v tele produkciu tepla, čím zvyšuje spotrebu kalórií.

Maslo

Používajte maslo z mlieka od kráv pasúcich sa na lúkach. To obsahuje rovnako ako kokosový olej vyšší podiel zoštíhľujúcich mastných kyselín ako rastlinné maslo. Druhým dôvodom je, že vás udrží dlhšie sýtu.

Kokosový olej

Jeho bonusom sú strednoreťazcové mastné kyseliny, ktoré intenzívne poháňajú energetickú látkovú premenu. Podľa rôznych štúdií vraj dokáže vďaka tomu pomáhať redukovať telesnú váhu aj telesný tuk. Prednosť dajte vysokohodnotnému prírodnému kokosovému oleju.

Recept 
na nepriestrelnú 
„Bulletproof Coffee“

Prísady na 1 veľkú šálku: 250 ml čerstvej kávy, 15 g kokosového oleja, 30 g masla

Horúcu kávu spolu s kokosovým olejom a maslom pridáme do mixéra a mixujeme aspoň 30 sekúnd na vysokých obrátkach. Káva by mala získať krémovejšiu konzistenciu. Hotovú kávu prelejeme do šálky a môžeme ešte dochutiť koreninami. Okamžite spotrebujeme.

oupie

Ahoj, pekny vecer.
15 kg je mozne schutnut aj za mesiac, ibaze je to nezdrave. Tym ta nenavadzam, ale chcem tym vyjadrit to, ze sa to da, ak si odhodlana a dodrziavas svoj rezim.

15 kg do leta, to su, dajme tomu, 3 mesiace.
matematicky teda: 15:3=5 (gymnazium :D)
5 kil za mesiac schudnut je viac ako mozne.

Dolezite je cvicit, minimalne 3x za tyzden, aspon 1 hodinu - najlepsie behanim, pretoze to najviac napomaha chudnutiu, ties odporucam plavanie ci korculovanie. Je to na tebe, dodrz ale hodinu 3x za tyzden.

Strava: vyrad najma uhlovodiky, to je to co tak zboznujeme vsetci, to su: chlieb, zemiakove jedla, jedla z bielej muky. Ovocie jedz najma na ranajky (najlepsie ananas, melon, hrozno) a na neskor si nechaj jedla typu zelenina, maso, ryby, tiez mozes jest biely jogurt, cottage syr a tvaroh (nie, nemyslim ten s pridanym cukrom na kolace, ale ten cisty)
DOLEZITE: VELA VODY, pi vodu denne ako keby si bola po 8 hodinovej ture bez vody na pusti - minimalne 2 litre, idealne viac
-ziadne sladene napoje
Jedenie si rozdel pravidelne.

Priklad tvojho dna:
-ranajky: biely jogurt s ananasom, zapijat mozeas vodou / kavou / zelenym cajom
-obed: kuracie maso, idealne varene, no mozes aj piect a tiez na panvici opiect, ale minimum oleja (!) a ako priloha zelenina, pit mozes zasa nieco z vyssie (vid ranajky) uvedenych napojov
-vecera: tvaroh s tuniakom alebo cottage s tuniakom

Tento rezim je dost tvrdy, preto vzdy kazdy treti den si daj nieco s uhlovodikmi na jeden chod, nie vsak na veceru. Napriklad namiesto ranajok ake som ti napisala si daj rozok (aky chces) s kavou. Ide tu o to, aby si to vydrzala po ten 3. den, snaz sa to neporusit.

S rezimom aky som ti tu ukazala zacnes viest zdravu zivotospravu, mas tu pohyb, energeticky prisun, vodu. Takto schudnes minimalne 5 kg za mesiac, len sa toho drz.
Mozes skusit aj hladovku a byt o vode, ale to je skutocne len pre ludi, ktori na to maju a vedia co robia aby si neublizi, takze neodporucam.

Drz sa tohto rezimu a daj vediet, ako si dopadla, potes ma =)