modlidba a vzťah

Príspevok v téme: modlidba a vzťah
MariaSom

Ahojte,

chcela by som sa spytat (neviem, ci tu chodia aj nejaki knazi, prip. nabozensky zalozenejsi ludia) ci ma modlidba vplyv na to ze si najdem chlapa / dobry vztah atd. Priznam sa, ja moc do kostola nechodim (ale som veriaca), ale zo vsetkych stran pocuvam, ked si najde nejaka poboznejsia baba dobreho muza - ze si ho "vymodlila". Verite nabozenstvu v suvislosti s partnerskym zivotom?

Dakujem, pekny vecer

Annitka

Ja si pod pojmom "zver pánovi svoje cesty" predstavujem, že počúvam hlas Boží a robím to, čo mi "hovorí".

SA-BA

Ty si pod pojmom - pánovi zver svoje cesty- predstavuješ úplnú pasivitu ? Predsa ak sa rozhodnem ísť nejakou cestou, tak poprosím cez modlitbu o Božiu pomoc - zverím mu svoju cestu.

Annitka

SA-BA - Uvedomuješ si, že posledná veta, kt. cituješ zo žalmu vyvracia všetko ostatné, čo si napísal.? Ak sa modlíš a prosíš, tak si nezveril svoju cestu pánovi.

Annitka

SA-BA - Uvedomuješ si, že posledná veta, kt. cituješ zo žalmu vyvracia všetko ostatné, čo si napísal.? Ak sa modlíš a prosíš, tak si nezveril svoju cestu pánovi.

Nau971

Nasiel som v modlitebniku (app) modlidba za chlapca. Velmi pekna modlidba. Pise sa, ze ho chce za manzela....prežívať s nim zivot...

SA-BA

Som muž, a za seba môžem povedať - Áno modlitba mi pomohla nájsť si tú pravú ženu na celý život. Každý deň ďakujem Bohu zato.
Mal som už dosť po tridsiatke keď som sa ženil , predtým som mal mnoho známostí , kamarátok , ale akosi som cítil , že ani jedna nie je tá správna orechová. Modlil som sa počas jedného roka každý deň jednu dosť dlhú modlitbu, ktorú som náhodou našiel , tuším to bol mesačník Zmena. Modliť sa treba ale s vierou , s čistými úmyslami a nepochybovať. V Biblii je veľa prislúbení ohľadom modlitby. Treba len študovať Bibliu, je tam veľa rád..( Kniha Múdrostí,Kniha Sirachovcova...) Je to super manuál na život.
--- Pánovi zver svoje cesty a jemu dôveruj, on sa už postará. -- žalm 37

danielka266

ja som tiez veriaca aj schvalujem co sa tu pise ale pre najdenie si partnera len samotne modlenie nepomoze... treba zit zivot spoznavat ludi chodit von snazit sa aby si sa mohla s niekym zoznamit....

Lary

Dov233 nič proti tvojmu komentáru určite máš s tým skúsenosti ale kde si zobrala frázu iba tá ktorá je na osoh človeku .Dobre si rozmysli čo napíšeš .Nič nepridaj ani neuber .

Dov233

Modlidba velmi pomaha, viem to podla seba. V Biblii je pisane: proste a dostanete, klopte a otvoria vam....Velmi dobra apka je modlitebnik, ktory je znazorneny križikom. Tam sa najdu vsetky modlidby, aj za najst si dobreho muza, ženu. Za chorych, pred cestou autom, vsetky pozehnania, pred uzivananym internetu. Skratka všetko. Modlit je velmi efektivne este keď je clovek mladý, tým viac sa modli. Boh každú modlidbu vypočuje, iba takú, ktorá je na osoh človeka.