Spermie na prstoch pri pettingu

Príspevok v téme: Spermie na prstoch pri pettingu
saso

Ahoj chcem sa spytat ci je mozne otehotniet ak sme sa s partnerkou mazlili tvz. Petting.. A spravila ma teda spravil som sa do boxeriek:-).Je mozne ze sa mohli dostat spermie do nej za predpokladu ze som ich mal na prstoch ale poutieral som sa chvilku sme sa bozkavali a potom som ju isiel drazdit prstekom. Je teda mozne riziko tehotenstva. Este nieco je panna tak ako ja sme mlady neskuseni pár:)

mno

nám sa stalo že ma priateľka urobila a trochu semena zostalo na ruke ked som sa utieral a asi po pol hodine som ju robil prstami...Myslíte že može otehotnieť ? Po polhodine ked ruky boli suché a použil som aj dezinfekciu na ruky

Čupes

Čaute chcem sa spytat
Frajerka prestala brat anti asi tyzden mozno menej,mala neplodne dni
A potom ako som sa spravil umyl som ri ruku ale mozno dostatočne nie je moznost že je tehotna ak som ju potom som ju drazdil prstami je to mozne ? Diky

saso

Nemala by bit lebo ked ma spravila tak sme sa potom asi 15 minut bozkavali. A setko sme to utrli do boxeriek:) ruky boli suche. Myslím ze aj keby tam nejake semeno boli tak by "vyschlo" za tu dobu ale dik za radu:)

azaa

no ak mala 2 tyzdne po menzese, tak akurat si vystiho jej plodne dni... ale je panna, np co ja viem. ale snad nebude kotna.

evul

saso, neuvazoval si, ze by si si nastudoval aj nejaku teoriu tykajucu sa zenskeho cyklu?? Pod plodnymi dnami urcite nikto nemyslel menzes, plodne dni su tie, kedy nastane ovulacia, cize sa uvolni vajicko, cize zena je plodna. Byva to tak v strede menstruacneho cyklu, vacsinou cca.po 2 tyzdnoch od zaciatku posledneho menzesu. Fakt si nieco o tom pozri, aby si nebol prekvapeny potom.