sex stretka

Príspevok v téme: sex stretka
good girl gone bad

Ahojte.Moj problem je trosku komplikovanejsi ale budem sa snazit aby to bolo co najstrucnejsie.No nato musim spomenut aj daco o sebe:ide o to,ze v minulosti som bola vzdy take slusne,mile dievca, taka ticha,nekonfliktna a to aj stale som a snazim sa taka byt pred rodicmi ci priatelmi.Po case som sa na nete zoznamila s jednym chalanom a nas vztah bol zalozeny iba na sexe,bol to moj prvy.Nechodili sme spolu,islo len o sex.Potom som sa zoznamila s dalsimi a mam s nimi dohodnute sex stretka.Pochybujem ze by ma chceli za priatelku,ide im len o sex a mne tiez.Niekedy si myslim ze ved o nic nejde,ved len si chcem uzit,ale aj sa bojim ze budem jedneho dna mat vycitky a lutovat co som stvarala.Som kua ked nieco take robim?Neviem ci nie je lepsie s tym prestat,este nie je neskoro,mozem tie schodzky zrusit... Rada si precitam vase nazory.

ginngi

Ahoj, good girl, no... ja to vidim takto... zeee.. ono sa ti to takto paci, hej, sex stretka, vsetko ma svoje... caro, a proste take super... ale... vies si zena... a podla mna... zeny by take robit nemali, aj ked.. ano.. zabavit sa, to hej, ale niee.. ze.. dohodnut sa z kazdym druhym na sex stretku.. a s kazdym sa vychrapat... a s tymi vycitkami?doost blbaa otazka, lebo ked stretnes niekoho koho naozaj budes lubit, aj on teba... tak si to budes vycitat... ale... to uz bude tvoj problem, a este, ked ces... tak to ukonci teraz... lebo potom si na to az navyknes... ze ked.. tak uz nebudes schopna normalneho vztahu plny lasky, lebo budes.... iba na sex stretka... no ale popremyslaj... :) drzim palce... ahoj, :)

tajomna

ahoj good girl, toto iste je aj so mnou. vsetci ma malju za mile, slusne, inteligentne dievcatko, ktore nerobi problemy. vies kolkokrat somuz na nete pisala eroticke spravy a aja cez sms, s jednym chalanom smsa aj stretla, chcelisme sa spoznat, bol mily a vraj sa do mna zamiloval. chcelso mnou chodit, lenze pre mna stratil na atraktivite, lebo ma absolutne sexualne nepritahoval. ale castokrat tuzim sa s miekym peknym vyspat. niekedy ked mi je hrozne, ale na (ne)stastia na to nemam guraz a tak mozno o panenstvo raz pridem s niekmy kto je naozaj super a bude ma mat rad. ale prajem vela stastia a ako spominala kiri, davaj si pozor az sa ti nieco nestane

kiri

good girl> podla mna by kazdy clovek, ktory ma na to povahu, mal zazit v zivote take svoje promiskuitne obdobie. To znamena> teraz s nikym nechodis, tak si zasulozis s kym chces a kedy chces. Len par dobrych rad> vzdy pouzivaj kondom a to aj v pripade, ze beries antikoncepciu. Nos poruke slzak, alebo paralyzer, keby slo o uchylaka a chcel by po Tebe nieco, co ty nechces. Nehovor svoje prave meno, ved mu to moze byt jedno, ked s Tebou nechce mat vztah....a keby sa chcel chlapec povychvalovat, tak ostanes v anonymite.
Vybur sa dievca, kym si mlada a pekna. Moze sa Ti stat, ze si neskor najde manzela, ktoreho budes lubit nadovsetko, ale v posteli nebude bohvieaky a kedze mu budes chciet byt verna, bude to pre Teba lachsie, ked uz budes z minulosti vyblaznena a vybujacena a budes mat na co pospominat, akoby ta malo rozdrapit v tridsiatke, alebo neskor. Drz sa a hodne stastia.

benq

Myslim si, ze by si s tym mala prestat.Raz budes mat urcite rodinu a predstav si ked sa to dozvedia tvoje deti, budu mat priklad ako sa spravat..byt tebou tak s tym prestane, uz si si uziva sexu, uz je cas aj na lasku:)) nie??!! vela stastie...

katharinka

kamarát minule spomínal, že mal takéto stretko s jednou babou z netu.. že si dal do košele oproti postele vo svojej izbe telefon/alebo digital/ už presne neviem čo to bolo a celé to potajomky natáčal takže na to si treba davat bacha lebo chlap s ktorým sa stetávaš len kvoli tomu nemá zábrany, nič k tebe necíti čiže to robí pre zábavu. A čo tak keby si si našla niekoho na chodenie, normálneho chalana s ktorým by si chodila a podobne? Nechápem ako ti može vyhovovat takýto typ vztahu, ved ked je to bez lásky alebo bez akýchkolvek citov, ... to by aspon pre mna bolo o ničom. Pre tých chlapov si len hračka aby sa mali kde vytriast a možno ta rozoberaju potom v krčme s nejakými kamarátmi... no ale ked ti to vyhovuje /pevne verím že si aj tak spravíš čo chceš/, tak potom sa nečuduj ked dostaneš nejaku pohlavnu chorobu alebo sa z ust niekoho ineho dopočuješ o sebe niečo nepekné. Tak držím palce nech si nájdeš toho pravého.

ywett91

no ja osobne by som take p..... nerobila......ja som sa uz poriadne poucila..a nikdy nechcem zazit to co som zazila

bibi

tak ja ti poviem, ze pre mna sex nie je o citoch. som tvrda realistka, a ked si to tak vezmete vsetci, tak sex je len o uspokojeni a pohybovani jednej veci tam a spat atd... takze podla mna ked si chces uzivat, uzivaj si. ale velky pozor na pohlavne choroby a nechcene tehotenstvo. len to nepovedz svojim "kamoskam" pretoze tieto veci by mohli zobrat trocha inak a mohla by si zacat sirit svoju povest tym zlym smerom.
a este nieco pre ludi, ktori tvrdia, ze si ku..a . ked je chlap ku...nik a uziva si kde sa da, nic sa nedeje a baby ho este aj zeru, pretoze je ziadany. no ked je baba ku..a a uziva si, tak je vzdy odpisana na plnej ciare, alebo ju nikdy nik neberie vazne. tento svet ma totalne pomotane myslenie. a mohol by byt trocha tolerantnejsi a menej sa starat do druhych a nezneprijemnovat im zivot.

emjey

jasne ze to mozes zrusit..potom setko ignorovat...
skus skutocnu lasku a ktomu ked pridas sex s tvojim milovanym..bude to uplne daco ine jako len teto tvoje stretka...
najdi si boya a ten bude rad ze mas rada sex

zena

myslim si, ze si nevies predstavit ako sa takyto muzi spravaju k zenam, ku kt.sa chces zaradit..neuzijes si z toho nic..uspokojenie zo sexu zacina v hlave..a v takychto situaciach ho nezazijes,taký muži sú hovädá, kt.si k tebe dovolia vsetko, co by si k inej nedovolili.. a nemusia byt ani nejak extra uchylni..budes sa vdaka nim hnusit sama sebe a citit ako spina..chces to ? ak ano..smelo do toho..

januška

sex ma byt vyvrcholenim a prejavom tej najvacsej lasky,je v tom aj nieco hlbsie ako si len uzit.nie je to sport.hadam mas nejaku svoju dostojnost a vazis si samu seba.kym ano tak s tym sekni lebo ked uz budes sebou znechutena tak bude neskoro a pridu aj tie vycitky.vela stastia