SEMENO

vladinko

No tomasko :) to kupuj si kvalitnejsie spodné pradlo belsej farby nie čiernej prave na modrých a čiernych zostavaju flaky hm:))

tomasko99

Ja mam problem ze uz len pri bozkavani sa napriklad mam vytok semena aj ked len v malom mnozstve, sa mi vzdy postavi a ked dojdem domov uz mam len take skvrny na slipoch. co s tym?

srdiecko2364

moj chalan ma do toho vobec nenuti, ale vravel, ze by chcel niekedy vyskusat mi to urobit do ust ale potom to mam vyplut...semeno chuti od toho co dotycny predtym je.Napr.pri ananase je ževraj najlepšia chuť, ani nie slaná.

triti

juj ja ked som to po prvy krat prehltla tak ma potom tak naplo ze som chytro musela ist zvracat:(( len neviem ci to bolo z toho ako to chutilo alebo kvoli tomu ze som bola trosku pripita

ttttttt

ja priateľove semeno prehl´tam skoro vždy,nieje na tom nič hrozné.chutí horko.ved to je aj podla toho,čo papá.aj u báb je to rovnako.

vierusa

SEMENOCHUTI TAK SLANO, KED SOM HO MALA PRVY KRAT V USTACH TAK SMI BOLO NA ZVRACANIE ALE SOM TO AKOSI VYDRZLA. CHI CHI

thedzanka

Mam priatela a jemu to robim, ale vzdy mi povie ked to z neho ide a rychlo ho dorobim rukou...Nechcem to papat som sa s nim o tom bavila bral to normalne a ak to ten tvoj nezoberie normalne tak je...mala by si to ukoncit,teda ak vam iba tato jedina malickost robi problemy.