Vypadavanie vlasov a polamane konceky

RNG

Lamanie vlasov a nechtov je z nedostatku mineralov zinku a kremika(silicone)
Ber nejaku dobru zmes na vlasy(pripadne nechty a kozu)
Na kremik je bohaty caj z praslicky a trochu obsahuje aj caj zo zihlavy.

mer7

Chybaju ti nejake vitaminyalebo mineraly. Chod k doktorovi, ten ti moze predpisat koncentrat nejakych vitaminov alebo sa opytaj lekarnicky. Ta ti urcite ponukne doplnky na zdrave vlasy.

miška

Ahojte!
Mam velky problem s polamanymi koncekmi.Neustale si ich davam zastrihavat, len kvoli tomu, ze su polamane. Chcela by som si ich uz nechat narast no nemozem:(. Neviete mi poradit, co mam robit, aby som sa nemusela davat stale strihat a aby sa mi tak nelamali. Voped dakujem.
Miška

janetinka

ahoj. glis kur je fakt dobry novinka na suche lamave konceky. mojej kamoske pomohlo na vlasy po trvalej mala ich hrozne a ma ich super. nova rada s olivovym olejom, vyskusaj

chobotnica

Zaujalo ma, že máš riedke a dlhé vlasy. Akokoľvek by Ti to malo "srdce odrthnúť", daj sa ostrihať. Čím kratšie, tým lepšie a extravagantnejšie budeš vyzerať. Štruktúru Tvojho vlasu určuje "korienok", takže pomôžu len vitamíny (spýtaj sa v lekárni)a na už suché vlasy recept starej mamy. Každý večer olejový zábal (hoc aj neochutenú majonézu) aspoň na 1 hodinku. Vlasy si potom umývaj len šampónom pre batoľatá. Najmenej vysuší vlasy. Ak si cez víkend doma, vlasy si neumývaj vôbec. Nechaj ich "oddýchnuť". Dúfam, že Ti z tohto niečo pomôže.

RNG

Nezabudni na doplnkove obchody, lekarne su casto drahe.
Dobra zmes je Mega vitamins for hair, teda zlozenie, sposob postupneho vylucovania a snad aj cena...
Vlasy si samponuj jemnymi samponami, najlepsie, ked do nich pridas trochu dobreho prirodneho oleja(kokosovy, kakaovy, mandlovy, jojoba alebo olivovy)

izzy

mne sa ako sampon najlepsie osvedcil obycajny zihlavovy alebo brezovy tie podporuju rast a su proti vypadavaniu.a este nedam dopustit na gliss kur ten je uzasny, najma zlta rada, ta regeneracna maska je hotovy zazrak. a skus ist do lekarne a vypytat si vitaminy na vlasy, su v roznych cennovych relaciach, si mozes vybrat.a nezabudaj na pravidelne zastrihavanie koncekov, pokial mozes vlasy casto nefenuj strasne to vysusa.dufam ze som poradila:)))