Začali by ste chodit s niekym kto bol zavísly od sexu?

fgf

suhlasim s pepoiiiom, taky chlap sa proste nezmeni a lutujem dievcata, ktore naletia tym ich balicskym trikom, aby sa do nich zalubili, aj ked im ide len o jedno..

ika2305

fuu pepoii ty si jej to teda riadne natrel. Na taký vek máš správanie a slovník ako puberťák. Asi ťa samého trápi, že si bol podvedený. Keď nájdeš správnu partnerku aj láska bude. Pozor to nie je to isté ako zamilovanosť, tá býva max. 2 roky na začiatku vzťahu potom sa vzťah neustálym spoznávaním presúva do inej roviny. Je tam určite aj ten zvyk, o ktorom si písal to je normálne, keď s tou osobou tráviš väčšinu svojho času.

Lili: Veď ty vlastne vieš čo chceš, len reaguješ na svoje okolie. Bojíš sa ich reakcie prípadneho odsúdenia tvojej osoby. Vyskúšaj, daj mu šancu (však ide o chorobu a snáď sa to dá nejako liečiť) a keď sklame a nebude sa meniť, choď svojou cestou. Bude to bolieť, ale prežiješ.

nikuska

pepoiii takze tvdis ze kazdy rok niekto novy? mm takato mudrost sa mi paci...lebo mna po niejakom tom roku uz vztah nabavi a ani spat s nim mi nepripada byt take super ako som si myslela..proste stereotyp

pepoiii

MNo to sa mylis ja som partnerku nikdy nepodviedol mne sa to skor stalo ze partnerka podviedla mna. Asiq neni som dost pritazlivy aby som mohol podvies partnerku. Mno ale uz spolu niesme taq som odsudeny na TEMNOTU A SAMOTU. Dost fylozofovania si uz dospela taq asiq vies co robis :) PS: Laska trva nanajvis rok potom prechadza stadium zavislosti na sexe a potom si proste s partnerom len zo zvyku a nahovaras si ze ho milujes.

lilli

Pepoiii vychadzam z toho, ze kazdy chlap podvadza ci je pekny alebo nepekny. Ked sa naskytne prilezitost podvedie kazdy. Nepoznam jedneho jedineho chlapa ktorý je verny resp. nikdy nepodviedol. Ale dakujem, za nazor. Mimochodom on ma 32 a ja 28

pepoiii

Kedze je kurevnik taq kurevnik aj bude proste pekny chlap ktory ma moznost zasunut kde sa mu zaxe pochybujem ze by to v buducnosti nevyuzil len kvoli velkej laske. :) Inac mam 35 rokov:)

lilli

Nie som s nim preto ze sa mi paci, ale preto ze ho milujem. Myslim, ze v tom je zásadný rozdiel! KOlko mass rokov, 18 ?

pepoiii

Si sama seba nevazis a nemas sa vobec rada chodit s kurevnikom len preto ze sa mi paci hmm skoda sa stym zaoberat si najivna a sprosta ako vacsina zien

lilli

stasticko dakujem si mi dodala trosku optimizmu..pretoze kazdy komu poviem, ze som opat s nim ma odsudzuje..kamarati, rodicia vsetci. Je to tazke, lebo kazdy mi dava rozumy, ze ma bude podvadzat cely zivot a ze ci to chcem, ci si nevazim samu seba. Myslim , ze to mysli uprimne, mam taky pocit a viem, ze ho sameho hneva akí je. Povedal, ze sa sam sebe hnusi a nechape sam seba.

stasticko

cav lilli, ak ho milujes niet co riesit! a este k tomu , ked vidis tu jeho snahu riesit to nemala by si nad tym vela rozmyslat.Vela ti napovie aj jeho postoj(ten my nepozname. ste spolu 3 roky- ty uz na nom musis vidiet, co mysli vazne, co mysli uprimne)ci ta ,,snaha,, nie su iba kecy, aby si ti udrzal- to pusud ty. Viem si asi iba velmi priblizne predstavit, co prezivate, no ja som zastanca nazoru, ze skutocna laska je neprekonatelna- a ak sa tak velmi milujete a 100% mu veris, drzte spolu, podporuj ho, bud trpezliva a hlavne NEOPUSTAJ ho. Aj on urcite preziva tazke obdobie a tí dnesní psychologovia su fakt dobrí. Spolu to urcite zvladnete! Silno drzim prsty!!! VELA STASTIA!