Sex do trojky

John Spartan

Ahoj, preco ho vsetci odsudzujete ? nechce rozvod ani podvadzanie.. chce novu skusenosti.

ak chces, ozvi sa, mam v tym skusenosti, rad sa pridam.

Ble

Ahoj.zavidim.moja manzelka nechce o tom ani pocut.

Neviem co znamena pre ostatnych lubit nelubit.

1.ide len o zabavu nie zamilovanie

2.praveze svoju zenu milujem preto ak by o to mala zaujem budem len rad. Sex bez lasky nie je ono a takto to vidim inak.viac by mna vzrusovalo viac muzov a manzelka :)

3.takto sa aspon nepodvadzate ako nahle by to bolo po tajme alebo by tam bolo nieco viac je to podvadzanie.

4.myslim ze by to len zivot obohatilo jeden druhemu by boli partneri viac pozornejsi a mali menej konfliktou.

123 AS

Chýba Vám, mravnosť. Pokial nechcete mať už v živote deti tak prosím ale tu tiežplatí príslovie : Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hladá. Tiež si myslím že sa s manželkou neľúbite.

cica

sulasim s nazormi...kam prideme ako ludia ? co manzelstvo ? monogamia ? vernost ? laska ? ucta ? skuste sa vratit k tymto hodnotam....

slusny muz

Nazor na sex v trojke? Rozhodne keby som mal manzelku, resp. priatelku nechcel by som sa delit s nejakym typkom o nu. To je ako nevera na zivo. A neurobil som to ani keby ta tretia osoba bola zena. Mal by som urcitu uctu k svojej zene. Ale kedze vam obom to vyhovuje tak potom je vsetko ok. Vzdy to zalezi na dohode, musia byt oba partneri rozhodne za to.

Lela

Ste manželia a vernosť vám nič nehovorí? budeš sa ok cítiť, keď budeš manželku vidieť milovať sa s iným a naopak...??? Neviem potom, či sa skutočne ľúbite...Ale vaša vec, len aby ste potom neoľutovali...