Príliž dlho

Príspevok v téme: Príliž dlho
horatio

Potrebujem pomôcť s menším problémom.Keď použijem kondóm, tak mám problém s veľmi dlhou výdržou. Priateľka už je dávno a ja stále nič.Skúšal som už viac druhov kondómov,ale problém pretrváva.Taktiež ked dám kondóm dole tak výdrž pokračuje.Bez kondómu nie je žiadny problém.Prosím poradte nejakú fintu čo by mohla pomoct.

evul

A neuvazovali ste nad nejakou nahradnou moznostou "dokoncenia" partnera? Ze ked sa urobi zena, moze partnerovi k orgazmu pomoct rukou alebo ustami. Nie vzdy, ale aspon obcas, nech to tak neboli... :)

yyy

tak takyto problem ma aj moj manzel.atrva to uz asi rok a sme z toho niekedy nanervy.hlavne on.lebo on by sa miloval aj dve hodiny a pre zenu je to neprijemne tak dlho lebo vecne vlhka byt nemoze.vsak ano.ale ja tiez nemozem hak zo zdravotnych dovodov a druhr dieta tiez nie.niekedy ked mi povie len na chvilu tak sa to zvrhne na dobru hodinu a je to ako na spartagiade.uz sme skusali vsetky mozne polohy.dokonca som sa aj odmietala urcity cas milovat lebo som bola z toho na nervy za sa chce tak dlho a hlavne vzikaju pri tom drobne ranky a mavala som zapaly a vytoky.no hrozne neprijemne.stale mame tento problem a to sme uz 10 rokov manzelia.
tiez neviem ako to mame riesit.ak niekto vie tak nech napise.