Moč na akne

rene1337

Dobry den uvedomte si ze akne nie je problem vonkajsi ale vnutory hormoni sa nedali do poriadku moze to byt alergia na nejaku potravinu.Masticky na akne su vyhodene peniaze lego to zakriva stahuje ale neriesi to problem z ktoreho to ide navrhujem ist za koznou nech ti spravi steri a podla toho vam da cielene atb mozno sa v tele nachadza zapal a pokial budete stale na to pozezat a privolavat si to psychka tiez robi svoje vyhybat sa cokolade a inym veciam ktore nepispievaju pokozke.

Jest vitamin b2 a podporit imunitny system.

Expert

Dámi a páni, urinoterapia(moč na vonakjšie a vnútorné použitie) je najučinejšia liečba! netreba íst k doktorovy ale treba začat pomáli... používali ju už samurajovia na rany, ninjovia, a používa sa aj dnes vo vela kozmetických prípravkoch ktoré každý den používate....bolo tu pár stažností že sa niekto z toho vyhádzal! Chyba nieje v moči ale vo vás komu to nezaberá staćí ked zmení jedálniček a začne zaberať... vyhýbať sa mäsu, čokoláde, a štiplavému a výsledky budu do pár dní...čo sa týka ejakulátu tiež zaberá ale nieje tak dostupný... ak ešte stále váhate, tak si nejdite kľudne aj knížku o týchto metódach liečenia...stačí zagoogliť...

puška

ja by som na tvojom mieste najskor napisala dr. lube albertovej. ona ti zdarma poskytne radu cez mail. je lepsie sa poradit s odbornikom ako vyskusat nieco iba tak lebo si to citala na internete. ona je odbornicka na rozne metody alternativnej mediciny. urcite by som sa nepustila do takejto liecby len tak aj ked som pocula uz tiez o urinoterapii a je pravda ze sa urina pouziva v liecbe aj kozmetike. ale za opytanie nic nedas tak naco riskovat. vygoogluj si jej mailovu adresu a napis jej o tvojom probleme. v najhorsom ti neodpovie, ale skor si myslim ze odpovie.

Denny_hiphop

..:)ahojté som si citala pred tyzdnom o moči na akné a musim povedat ze mne to pomohlo..asi 5 krat som si davala večerný moč nechala do rana a potom iba jarich vodou umyla ako stale..:)este mam lebo mam podkozne tie dost bolia ale us sa mi dalsie nerobia..cez den aspon liter vody treba vypit a papat zeleninu..prestala som jest cokoladu a nepijem mlieko a je to lepsie.:)treba vyskusat a je to zadarmo:P

shelby159

A to vam nikto nepovedal o liecbe aha kyselinami je to omnoho lepsie ako si davat moc na tvar. Vsak ten obsahuje najviac necistot, ktore clovek vylucuje z organizmu. Chodte raz do kozmetickeho salonu alebo sa spytajte koznej lekarky.