smutná

Príspevok v téme: smutná
suzieeee

Asi ani nepotrebujem radu, chcem sa len vyrozprávať :( dala som sa dokopy s jedným chlapcom, veľmi ma priťahoval ale po 2 týždňoch som zistila, že ho nemám tak rada ako on mňa...a to je zlé..už dávnejšie som zistila, že potrebujem dominantnejšieho chalana ale aj tak som začala chodiť so submisívnym....a ľutujem to...potrebujem pauzu...odkedy mi krachol 7mesiacov trvajúci vzťah mala som 3 chalanov a s každým to vydržalo tak 2 týždne...chlapec si aj všimol, že je to s nami akoby tak, že on so mnou je a ja s ním nie...snažím sa mu vyhýbať, neviem sa s ním rozprávať, lebo myslím iba na to že ho neľúbim...ale bojím sa rozchodu, pretože on ma ľúbi a nechcem aby sa trápil..viem, že to mám riešiť rozchodom, lebo to nie je fér keď som s ním takto, ale neviem čo mu povedať...viem, že sám vidí môj nezáujem ale obávam sa, že to nechá tak...a neskončí to :(

suzieeee

ale čo ak ten vzťah nefunguje len podľa mňa, a on si to nemyslí? :( neznášam rozchody, neviem čo mám človeku povedať alebo skôr ako začať..a mám z toho celého taký pocit, že kamarátstvo budem čakať márne..

Alternativa

Vies, niekedy len take celkom obycajne kamaratstvo nam da viac, ako nefungujuci vztah. Mala by si sa s chlapcom porozpravat, skus navrhnut kamaratstvo a uvidis, ci o takuto formu budes stat Ty ale aj on. Bud taktna, rozvazna pri formulovani dovodov. Ublizit inemu sa da tak lahko...a ked ublizia nam, tak trpime. Inak, vyhybat sa partnerovi a nepovedat si pravdu je tiez urcita forma ublizovania /nielen jemu, aj Tebe/. Ste urcite mladi, mate vek na spoznavanie novych ludi :D.