Prerušenie menštruácie

Pau_La

AHOJTE! mám 15 a 24.7 som dostala úple prvý menzes. Trval 6 dní a mal zase príjsť 21.8 a už je 1.september a stále nič som nedostala je to normálne? Aj s mamou som to už preberala ale aj tak potrebujem počuť váš názor.

Sisa94

Ahojte, potrebujem poradiť! Tyždeň po sexe mi začalo byvať zle časom sa do toho pripojili rôzne chute, z cigariet mi ostavalo zle atd... Menštruacia mi meškala 11 dní nakoniec som ju dostala no mam ju prerušovanu a moc slabu ...prerušovanu myslim tým, že chvylku ju mam potom uplne nič dlhu dobu potom sa mi zasa spusti a takto to ide už 3 deň...som zúfalá...poradite mi?

o.m.g@

ahojte.ja by som v takejto situacii ze mam problem s menstruaciou asi navstivyla svojho gynekologa.a hlavne keby sa to opakovalo viackrat.a cervene vino vam pomoze rozprudit vasu menstruaciu ale zase nie 5 lit. :-)

truelove

singerka a kolko máš rokov može ist aj o predčasnu menopauzu, moja jdena kamaoška v 40 jej to povedali žije v nemecku a dobre vitaminy dostáva

singerka

dobry den, som po dvoch porodoch a po 2 rokoch od posledneho mi menstuacia trva tak 1-2 dni potom 2 dni nic a potom 4-5 dni . Rada by som sa Vas spytala ci je nieco v neporiadku alebo je to normalne lebo kazdy vravi inak a zaujimalo by ma aok vtedy prebieha ovulacia lebo odvtedy nerozumiem mojej bazalnej teplote a neviem teda ci sa na tie merania mozem spolanut alebo nie. Velmi pekne dakujem ze ochotu odpovedat. Lucia