um.oplodnenie, endometrioza

Ivka 1

Veľmi dobre je pri pokusoch o umelé oplodnenie pred ním aspoň dva mesiace užívať produkty na prírodnej báze a aj počas neho.Skôr sa to podarí.

yyyyy

to carinarcina:

ak ti chýbajú vajíčkovody, tak tebe sa iným spôsobom ako umelým nedá otehotnieť. Mne chýba jeden vajíčkovod a aj vaječník. Čaká ma ešte laparoskopia, či tam náhodou nemám vzrasty a nech mi pozrú aj ten jeden vajíčkovod či je priechodný. To, že by som ho môhla mať priechodným dávam tomu,tak 1% pretože od neviem koľkých rokov mám neustále problémy (zápaly, plesne atĎ...). Takže tiež ma čaká IVF. Už teraz mám strach, že mi to nevíde, ale to má asi každá z nás.

mmuurraa

dakujem.s priatelom som 5 rokov.mám 26,endom.mi zistili v 21.za sebou operácie,liečby, umelé.1.pokus nevyšiel,2.ano,ale bohužial v tretom mesiaci dieťatko muselo ísť preč,vraj je to pri umelom bežné.prestalo rásť.odumrelo.nevzdávam sa ale,a nemal by sa nikto.5 rokov je dlhá doba,no zatial som v pohode.do tretice všetko dobré.tiež želám,nech vám to víde :)

nina2323

Ahoj. Po kolkych rokoch pokusov a cakania si sa odhodlala na um. oplodnenie? Mam obratenu maternicu a zatial bezuspesne, no skusame, inak som v poriadku.Drzim Ti palceky, nech sa vam mimco podari:)