Akupunktúra

Príspevok v téme: Akupunktúra
neva

Mám dlhodobejší problém - dokonca viac a nedarí sa zistiť z čoho.Vyšetrenia obyčajne nič neukážu. Pritom mi veľmi padajú vlasy je to pri umývaní viac ako 150 ks naraz, opúchajú mi nohy v okolí členkov, mávam často exzém na viečkach očí a v poslednom čase mávam ráno stuhnuté prsty na rukách. Viacerí z Vás ste mi odporúčali vyšetriť obličky.Lekárka nechce ani počuť o tom, údajne by som mala zlé výsledky krvných testov a tie sú v poriadku. Preto chcem vyskušať akupunktúru, posilniť obličky. Máte skúsenosti tohoto druhu? Ako prebieha také vyšetrenie, aplikácia, koľko to približne stojí? Prepláca niečo poisťovna, alebo je všetko platené cash?

SHAKTI

ja som chodila k jednej akupunkturistke..robila akupunkturu ruk,cize mi to pichala do prstov na ruke..ked mi napichla stitnu zlazu skoro som odpadla od bolesti-to je znak ze tam skutocne ten problem je,ale akupunkturou ti nelieci iba ten konkretny problem..proste energia musi krasne a plynulo prudit vsetkymi meridianmi..

mna jedno sedenie,ktore trvalo az 5 hodi stalo 700sk,a sedeni som mala dokopy 12. momentalne mam pauzu,ale uz tam nepotrebujem ist,zatial..a to mam pauzu uz 2roky..no ona robila akupuntkuru sukromne,takze cena moze byt aj vyssia. ale tie peniaze som nikdy nelutovala.

neva

SHAKTI - kolko Ta stalo také vyšetrenie?
Som rada, že prevládajú pozitívne hodnotenia na akupunktúru.
Chystam sa do Komárna k MUDr. Herdicsovi.

SHAKTI

mne lekari spravili vsetky dostupne testy-vsetky boli negativne na stitnu zlazu..a napriek tomu som vedela ze s nou problemi mam-akupunktura mi ju dala doporiadku..

SHAKTI

akupunkturu bohuzial poistovna neplati, preplacas si ju sama a je dost drahe,kedze je potrebne niekolko sedeni..skuseny akupunkturista ta najprv dokladne vysetri..tie ihlicky su velmi malinke-vobec to az tak neboli-nemusis sa bat

SHAKTI

akupunktura nikdy nie je vyhodenie penazi, ja sama si aplikujem akupresuru..
skutocne to vypada na oblicky..stuhnute prsty alebo opuch??
pod ocami opuch?vacky?na oblicky -nepi vela tekutin a neuzivat ziadne chem.vitaminy,vtedy sa nesmu...tekutiny -ale mocopudne caje..zeleny,zihlavovy..

jetam

Pri tvojich potiazach je akupunktura asi zbytocne vyhodene peniaze.Radsej povedz lekarke, ze ty si to vysetrenie oliciek zaplatis a trvaj na nom.