Preventivne prehliadky u Urologa

Príspevok v téme: Preventivne prehliadky u Urologa
neso

Ahojte!
Je vhodne ist sem-tam na prehliadky? Mam sice iba 19 rokov a este som tam nikdy nebol ale stale ma nieco "zere" a mam tusenie ze nieco nie je v poriadku. :( Chcel by som tam ist ale bojim sa aby ma nevyhodil ze "Preco ho otravujem" >:(.
V pondelok som bol u lekarky ze ma moj milacik strasne pali a skrabka. Bol som na dovolenke v Chorvatsku a povedala ze mam zapaleny miesok a predpisala mi masticku. Masticku pouzivam ale mam pocit ze je to este horsie. :( :/ Po naneseni ma to este viac pali a po cca 8 hodinach je moj miesok strasne citlivy a trosku boli :(
Myslite ze tam mam skocit? Lekarka povedala ze ak nieco nebude ok alebo sa to nezlepsi tak tam mam ist... :/ Docital som sa tu ze sa tam dlho caka a vysetrenia su dost neprijemne :(
Poradi niekto?
Za prip. rady dakujem!

ethel

možno by ti pomohla mastička canesten..dostať v lekárni...vyskúšaj ju,ak nezaberie,choď radšej na kožné...

neso

No jedine co je neprijemne je to palenie a svrbenie.
Masticka sa vola Baneocin a podla letaka je nejaka antibakterialna.
Este mam taky problemik ze mam kratku predkozku tzn nepresiahne cez koniec zaluda. Lekarka povedala ze ak chcem mam ist na obriezku ale ak nepojdem ze sa nic nedeje. Udajne to nicomu neskodi.
Takze to je asi vsetko co ma trapi...

ethel

možno by ti stačilo kožné vyšetrenie.Pokial nemáš problém s pálením pri močení a tak...ak sa ti nepáči koža-treba kožné vyšetrenie.Akú mastičku ti dala?