je mi strašne

lole

Ahoj. Na gympli som zazila presne to iste. On chodil s jednou babou a mne tvrdil, ze ma lubi, ale nevedel sa rozhodnut, lepsie povedane nevedel to s nou skoncit. A ked sa s nou nakoniec rozisiel, mala som uz druheho (aby som ho vyprovokovala k cinom a chcela som mu aj vsetko vratit), ale k nicomu to neviedlo. 4 roky mam uz priatela, Jeho som nevidela 3 roky a stale nemozem zabudnut. Jednoducho ho neviem dostat z mojho srdca, napriek tomu, ze mojho priatela lubim. Je to divne. Chalani su proste zbabeli, keby si vtedy vybral mna, bolo by vsetko inak, neviem ci lepsie alebo horsie, ale to sa uz ani nedozviem. Tak nevesaj hlavu. Poradim ti len tolko, ze nesnaz sa mu to, ze ti ublizil, vratit. Lebo jedneho dna to budes sakra lutovat, tak ako ja lutujem to, ze namiesto otvoreneho rozhovoru som sa mu pomstila.

ymca

gerda, v tvojom pripade by som mu dala ultimatum, dokedy sa ma laskavo rozhodnut. Nic ine ti nepomoze, len si dupnut, nech to dopadne akokolvek.

mamca

Joj,len sa ty neplaš s akýmsi koncom... Trochu si sa upriamila na chlapca,ktorý sľubuje na dve strany.Ani pre to druhé dievča nie je zrovna víťazstvo,že ju chce niekto,kto ľúbi inú,no nie? Nevymýšľaj s durmanom,len čo si rozum oblbneš a to si veru nezaslúžiš. Všetko je aj tak ešte otvorené a čo ty vieš,možno príde za tebou a ty zistíš,že takéhoto hráča na dve strany nepotrebuješ. Odpočiň si,vyspi sa a poobzeraj sa okolo seba,určite uvidíš dosť schopných chlapcov,ktorí si tvoju pozornosť zaslúžia viac. Skús to a uvidíš.

gerda

nevim čo viac..proste je koniec...mňa ľúbi, ju chce...ale to si protirečí....keby ma ľúbil tak chce len mňa....ani neviem čo teraz cítim..krivdu? bolesť? smútok? neviem...fakt mi je zvláštne...mno durman..jedovatá rastlinka (skor jej plody) kt. nájdeš kde len chceš..