Bolesti a praskanie klbov

Príspevok v téme: Bolesti a praskanie klbov
luky

Ahoj.

Mam nasledovny problem a dufam ze by mi niekto vedel poradit. Je to asi 3 roky co aktivne sportujem a to chodim do fitness a posledny rok sa venujem aj thajskemu boxu, avsak dostavili sa problemy s klbami a to konkretne bolesti v pripade velkeho zatazenia klbov a co ma este viac trapi prakanie klbov a to hlavne kolien a ramennych klbov, neni to az tak hrozna bolest a cvicit sa stale da a v poslednej dobe beriem aj zralociu chrupavku ako mi poradil lekar ale akosi ta chrupavka nepomaha, klby praskaju nadalej. A tak by som sa chcel opytat ze co a ako by som mal robit, ci mozem dalej cvicit, ci mozem dalej boxovat atd. mimochodom uz sa mi aj raz stalo ze mi vyskocilo jedno rameno ale okamzite skocilo naspat, stalo sa to len raz avsak odvtedy v nom ako keby preskakuje klb ked s rukou urobim otocku o 360 stupnov kolmo na os tela. No ak by mi niekto vedel poradit tak by som bol rad lebo som uz s toho dost mimo a neviem ci sa vzdat cvicenia alebo nie lebo nerad by som mal o 5 rokov uplne znicene klby, popripade ako to vyliecit a vyvarovat sa aby sa to vratilo. Dakujem.

sasa121

Akupunktúra je tiež veľmi dobrá vec, ale akupunkturista musí byť dobrý ofdborník, poznala som MUDr.Šmiralu v Bratislave, neviem, či ešte robí.

sasa121

Na tvoje kľbové problémy je pomoc, na bolesť Freedom z firmy FLR a Activ Ha ,čiže kyselinu hyaluronovú.Existuje aj MSM gel, tiež výborný.Ak máš možnosť si to zohnať, neváhaj, ak nie moje číslo:0908 958 599