zelený jačmeň - rozdieľ

RNG

Alternativa, ak je nieco zelene menej zelene, je to sposobene nesetrnym spracovanim.
Dolezite je, co vyrobca skutocne robi, nie co pise v reklame.
Treba byt vzdy ostrazity, kazdy priemysel sa snazi zarobit na ukor zakaznika. Preto je vyber zakaznika, (posudzovanie kvality a ucinkov) a konkurencia taka dolezita, nuti vyrobcov produkovat kvalitnejsie vyrobky.

RNG

Ako, hocijaky zeleny je lepsi, ako ziadny.
Rozne spracovania vedu k roznej kvalite. Niekto sa rozhoduje podla chuti, niekto podla reklamy, niekto podla penazenky.
Zialbohu vyssia cena neznamena vyssiu kvalitu, tak by sa bolo jednoduche rozhodovat.
Zelenych produktov je velmi vela, to co je momentalne na Slovenskom trhu je len zlomok moznych.
Jedno si treba ale uvedomit, primale davky potravinovych doplnkov(specialnych jediel) nemozu byt velmi ucinne.To plati aj na zelene zmesy.
Len z extra koncentrovanych vytazkov stacia miligramy, jedla treba jest na deka

ako

a aky je rozdiel medzi tymi vsetkymi zelenymi vyrobkami ako je jacmen a ine a chlorela a spirulina a tak... neviem co si kupit , je toho vela a niektore su aj pokombinovane a daktore v tabletach....nevyznam sa v tom :((

Alternativa

A kratko k cene: neviem, aky zisk maju pri tychto produktoch firmy. jednoducha matematika mi ukazala, ze napr. stava od Green ways, ked ju pijem 2x denne, ma stoji denne 25,-Sk. netvrdim, ze je to malo. Ale kolki z nas idu na colu, kavco, pivco pomaly denne a zaplatia vyrazne viac. Parafrazujem jednu reklamu " Ja za to predsa same sebe stojim". Pekny den vsetkym

Alternativa

Mna pripadny rozdiel tiez zaujimal : mala som pred sebou oba produkty. Lisili sa vo farbe: od Green ways bol vyrazne zelensi, sviezejsi, Bio pri nom posobil tak nejako sivkavo. a co ma velmi prekvapilo, lisili sa vyrazne v hmotnosti /vahe/ rovnakeho objemu /vazenie na analytickych, cize velmi presnych vahach/ : Bio bol takmer o 50% tazsi. No, to urcite neurobili 2 enzymy, ktore by tam pripadne boli navyse /toto pisem, aby ste sa pousmiali/. Neriesila som, preco je Bio vyrazne tazsi, ale urobila som si svoj nazor a rozhodnutie, co piju moji najblizsi. Nevylucujem, ze to bola nahoda jednej sarze Bio, ale dalsi takyto experiment kupou dalsieho Bio neplanujem :D. Jednoznacne zelene je pre zdravie velmi podporne a navyse stava z jacmena je "len" potravina, nie doplnok.

RNG

Ziadny podstatny rozdiel. Oba su vylisovane stavy z mladych listkov jacmena organicky pestovaneho a susene pri nizkej teplote(31stupnov uvadzaju, cize nie v mraze=lyofilizovane).Oba su poriadne drahe na to, ze je to vlastne len susena stava z jacmennej travy.
Bio-.... je europsky sposob naznacenia, ze sa jedna o cisty vyrobok so vsetkymi biologickymi hodnotami, co kazde nizkotepelne spracovanie a organicke pestovanie zarucuje.
V USA je to oznacene ako "Organically grown and fast dried at low temperature" alebo "freeze dried". Slovo Bio sa tu nepouziva.