pristihla ho pri tom mama

Príspevok v téme: pristihla ho pri tom mama
??????

kamarat mi vravel,ze ho pri tom pristihla mama. milovali sa s priatelkou v jeho izbe,on bol na nej a prave ked sa urobil a posledny krat prirazal si vsimol ze mama stoji vo dverach a pozera na nich. vravel ze to bol brozny pocit,pozeral na mamu v uzase asi este minutu a potom sa len zmohol na vypadni...teraz sa nerozpravaju a je to take cudne u nich doma,ma niekto podobnu skusenost? ako ste to riesili?

??????

byva s rodicmi, lebo on stavia dom. robime spolu v zahranici a teraz mame vsetci traja, ja on aj jeho priatelka dovolenku 3 tyzdne: ))

1bambulka14

on ma 27 rokov a byva s rodičmi??? to mi neide akosi do hlavy...ona nema vôbec pravo sa s nim nerozpravať, to skôr on s nou...šak ma 27 rokov, to je už len na nom, akym životom si bude žiť...ja na jej mieste by som sa citila trapne a určite by som sa ospravedlnila a už by som to nikdy nespravila...matka nema čo vchadzať do synovej izby, ked tam ma navštevu opačneho pohlavia...aspon by najprv zaklopala a počkala na odpoved, či môže alebo nemôže vstupiť a mala by to pochopiť...toto je môj nazor!!!

??????

ja som jeho kolegyna z prace a on ma 27 rokov,jeho priatelka 25. stale vraj maju doma tzv tichu domacnost, a mama je akoby nahnevana, vyhyba sa mu, stale upratuje a tak dokola, ale dik za postrehy

meli

aj nas prichytila frajerova mama asi styri krat, lebo on nemal kluc na izbe a bolo neskoro vecer a myslela som si ze ma aspon stipKu rozumu a zaklope.ale ona najprv vstupila a potom akoze tuk tuk na dvere a potom sa opytala ze nevyrusujem? :D od vtedy bola na mna neprijemna aj ked sme spolu chodli asi uz dva roky,NO SKRATKA MAMU SI NEVYBERIES :)))

helea

nech si ten chlapec z toho nic nerobi, vsak aj jeho musel niekto a nejako urobit.
1. matka nema co do synovej izby vstupovat, ked ma tam navstevu bez zaklopania
2. a ked uz je natolko nevychovana a vidi nieco, ma rychlo a bez hrmotu vypadnut.
Mam synov okolo 20, a predstavila som si tuto situaciu. Aspon by som mala dokaz, ze moji synovia su na baby. V opacnom pripade by to mali tazke v zivote, a to ziaden rodic nechce.