prosim,pomozte

Príspevok v téme: prosim,pomozte
miri5

Viem,ze nie je spravne pisat sem o tejto teme,ale mozno si to skor vsimnete ako na stranke zdravotnictva.Chcem sa opytat,ci ma niékto skusenosti s hrckami v slabinach.Mam ich tam proste niekolko rokov a chcem vediet,ci je nutny zakrok,ci to boli,ako dlho sa po zakroku clovek zotavuje,ci moze ist aj o zhubny nador,prosim vas,pomozte mi s tym,piste.Mal niekto skusenosti s hrckami prave v slabinach?Siel s tyk k doktorovi?Dakujem.

jajkaa

ja mam tiez hrcky v slabinach aj jednu na krku. bola som pri lekarovi a trvalo im skoro rok nez prisli na to ze su to len uzliny. ten rok strachu neprajem nikomu

budy

ja som nastastie mala tolko krvi ze som skoro lupu na nu potrebovala,len take malilinke spinenie,ale tiez bolo este asi 2 krat po prvom sexe.takze neboj :)

budy

no ja si myslim ze to neni nic vazne,je normalne ze zena krvaca este par krat po prvom styku.takze zatial sa neplas :)

bradavka16

asi je to blbe ale bojim sa ci mi nieco nie je pri prvom pohlavnom styku som krvacala a bolelo to a teraz ked ma priatel prstoval tak som zase krvacala je to nieco vazne??

dubka

S akýmikolvek hrčkami treba isť k lekárovi, nie len s hrčkami na slabinách..
Može isť o cysty , alebo o zhubné, alebo nezhubné nádory..ale že si sa tolko rokov s hrčkami nechal, to nechápem. Chod k lekárovi, okamžite.