slepak???

monasax

mna operovali ked som mala 7 rokov. mama ma vtedy zobrala na pohotovosť lebo som mala stále horúčky. zobrali mi krv, a ráno som sa prebudila už bez slepáka.

tina

Ja mam tiez podobny problem mna tak vpravo bolieva uz asi pol roka, ale boli ma to viac dole dost blizko slabiny a aj prava noha ma pobolieva. Bola som uz skor na vysetreniach, ale v podstate nic nezistili a kazali mi len studene obklady.Ale v poslednej dobe mi ta bolest uz zacina paradne vadit :(

age44

no ja som to mala, ked som bola tehotna, asi v piatom mesiaci. gynekolog vravel, ze je to tym, ze plod rastie, a u maleho percenta pripadov moze vyvolat akutny zapal. trochu ma to potrapilo, bolo mi velmi zle zoparkrat, ale napokon to nastastie preslo. velmi som sa bala o babo, pretoze gynekolog mi prikazal, ak by sa to zhorsilo, utekat na chirurgiu, na pohotovost. ale chvalabohu, vsetko sa dobre skoncilo.

juva

ahoj.mna tak isto bolelo.prava strana az dole do kolena.studene obklady pomahaju.mna to tak pobolievalo asi rok.nesmies jest mastne, pikantne lebo to rozrusuje.a kazdy den si daj jablcko.pomahalo mi to asi rok.a ked som bola v BA(som z PO) ma to chytlo..strasne bolesti krutenie hlavy.skoro som odpadla.hned som sa vratila do Po a na operacku.teraz uz konecne pokoj :))