čo mám robiť?..

Príspevok v téme: čo mám robiť?..
von choco

Ahoj.Mám..skrátka mám menej ako 15 a asi pred mesiacom som bola znásilnená a teaz mám podozrenie či niesom tehotná.Už mesiac mi to mešká a ráno mi býva zle..Neviem čo mám robiť pretože povedať to rodičom nechcem,aj tak by ma nepochopili a za gynekologom mi je taká malá ísť trápne..a chcela by som všetkým dievčatám odporučiť nech si dávajú pozor a nech sa im nepodarí prísť o panenstvo takým spôsobom ako sa "poštastilo"mne..dakujem

rada

mne sa take nieco stalo, ked som mala 18. Mala som priatela, ktoreho som bezhlavo lubila a on ma potom uz len nutil a nutil. Az som bola znasilnena. Prvy sex mal byt najkrajsi a u mna bol najhorsi. Je o tom tazke s niekym hovorit, hlavne s rodicmi. Velmi som schudla...Rodicia si vsimli,ze som ina, ale o tomto probleme sa dozvedeli az po 10 rokoch. Nie je to take jednoduche. Nastastie som uz od neho prec, pomohli mi partia a teraz mam priatela. Dlho mi trvalo, kym som zacala niekomu doverovat a myslim, ze aj teraz som este stale taka. Ja len VON CHOCO chod k gynekologovi, zbytocne si budes pytat radu od nas, my ti takto nepomozeme, len chod k lekarovi aby si nebola v neistote a potom uz budes musiet hladat utocisko a priatelov, ktorym doverujes aby si sa z toho dostala. Ja som hladala priatelov, no ked budes tehotna, tak budes musiet ist za rodicmi. Neboj sa, oni ti urcite pomozu a nikoho nemozes kryt. Skus sa zamysliet nad tym, ze sa ublizi aj inym dievcatam a nielen tebe, aj mne bolo ublizene... Drz sa, a vela sil.

petty

Jasne, mala som na mysli, ze pred mesiacom ju mal niekto znasilnit a mesiac jej to meska, to znamena, ze styk, pri ktorom by mohla otehotniet, musela mat cca 2 tyzdne pred znasilnenim, lebo v case znasilnenia mala menstruaciu...alebo jej "to" meska len 2 tyzdne. Predsa, ak som bola znasilnena, viem presne kedy to bolo, v ktory den cyklu a pod...prave pre pripad, ze by to nemuselo byt bez nasledkov...von choco, klamstvo ti neprejde, ak si tehotna a to dieta nechces alebo nemozes vynosit a vychovavat, budes musiet ist na interrupciu a bez toho, aby si nepovedala pravdu, to nepojde. Ak si chces vymysliet nejaky pribeh o nasilnikovi, kludne to sprav, ale nakoniec z teba urobia este aj blazna (vid Malina Hedvigova)....tvoje okolie urcite nie je az take blbe ako sa ti zda....No booze, tak si mala pohl. styk pred 15-kou, nie si ani prva ani posledna, aj ked pre mna je to dost nepochopitelne, ako mlade dievcata, vlastne este deti, casto az hazarduju so svojim zdravim...(fyzickym aj psychickym)...Urob si test co najskor, a potom s pravdou von!

kendy

Petty, ona píše, že mesiac jej to mešká. Aj to je čudné. Ale inak Petty aj ja s tebou súhlasím. Von choco ak sa snažíš kryť nejakého chalana, tak to nerob, ste za to zodpovední obidvaja.

petty

Tak neviem, zda sa mi to cudne, uz len fakt, ze pred mesiacom so bola znasilnena a tyzden ti "to" meska, mi akosi nesedi, ale dobre... Ale ked ma baba menej ako 15 a mala uz pohlavny styk, v dosledku coho ohotehotnela, zda sa mi najjednoduchsie hodit to na niekoho cudzieho, ktory ju mal pred x casom znasilnit...lebo po mesiaci to uz nikto nezisti a v tom pripade je to len tvrdenie proti tvrdeniu...Sprav si test, ak si tehotna, mas pruser jak traky...Povedz radsej pravdu, ako sa to stalo a s kym, vzdy je to mensie zlo, loz ma totiz kratke nohy...

neva

Tak prvá vec, ktorú by si mala spraviť je zistiť, či si tehotná, alebo nie.
Ešte dnes si zaobstaraj tehotenský test.

von choco

nie bol to niekto uplne cudzi..matke to povedat nemozem lebo prvu vec ktoru by urobila by bolo ze by to vyrozpravala celej rodine a znamym..a otec ani nevie ze existujem

neva

Nechce sa mi veriť. Ako sa môže stať, že si matka niečo také nevšimne u svojej dcéry. Ved je to niečo hrozné, ohavné a taká vec sa nedá len tak zakryť.

inuška

Určite by to mali vedieť rodičia, neviem aký máš s nimi vzťah, ale veď mama je útočisko, určite by ti pomohla, veď si ešte dieťa, ty ešte stále potrebuješ pomoc. Taktiež polícia, drž sa a neboj sa prehovoriť minimálne s najbližšími (mamina, tatino)

kendy

Tak to by si mala ohlásiť na polícii a rodičom určite všetko povedz, netráp sa s tým sama ty za nič nemôžeš. Určite to pomôžu.