cítiť "ho" ?

Príspevok v téme: cítiť "ho" ?
jana8745

mám otázku na baby. asi 2 krát som spala s chalanom a príšerne to bolelo. keď som sa ho pýtala, či bol vo mne, nevedel, čo sa mi zdá byť až neskutočné, dokonca mi povedal, že som "ho" musela cítiť v podbrušku. preto, cítiť "ho" v podbrušku ? ja som to nejako kvôli tej bolesti nezaregistrovala ... ďakujem

kuki

:) dievcata...pokoj.
Ten nastroj je sice citlivy, ale nie za ucelom napr. ako nase prsty... teda hmatu.
Ked teda chlapec siahne rukou... tak urcite vie kde je... ked sa vsak pohybuje niecim inym, ked je skuseny rozhodne rozozna kde je... ale inak rozozna len to ci je to prijemne alebo nie. Potom mu je to dost jedno. :)
Jasne?

alexx

ako to mozu necitit?? to sa tam akoze starati abo co?? podla mna je to absurdne, aby o tom nevedeli, ze uz su "tam"... ako, nejaky amateri to boli, ne??

jana8745

no ... niečo mi o tom pomimo hovor. akoby sa tam ani nevedel dostať. a keď už hovoril, že nevie, či bol vo vnútri ... je to fakt zvláštne ... ani ja tomu nerozumiem. chcela by som byť chalanom, aby som pochopila ich rozmýšľanie : ))

lucka

ahoj. ja som zazila nieco podobne este ked som bola panna a on sa pokusal do mna vniknut.. bolelo to, lebo isiel stale akosi pomimo. a som bola prekvapena, ze on to necitil, nevedel! je to mozne, aby necitil, ze nie je vo mne..?!