Prechodný ischemický mozgový atak TIA

Príspevok v téme: Prechodný ischemický mozgový atak TIA
lida

Ahojte , chcela by som vedieť či to čo sa stalo mne sa stalo aj niekomu inému.
Mám 42 rokov , dvoch veľkých synov a cítila som sa po psychickej a fyzickej stránke výborne. Pred mesiacom som sa ráno zobudila s tým , že mi v hlave nejako šumí. Keď som si sadla na posteľ dostala som extrémnu závrať , všetko som videla rozmazane , v hlave mi hučalo a omdlela som. Po pár sekundách som sa z toho šoku preberala
závrať pomaly ustupovala , umyla som sa a išla k lekárovi. Teraz po mesiaci
všetkých možných vyšetrení aj CT hlavy
s negat. výsledkom idem ešte v pondelok na USG ciev. Neurológ mi napísal diagnózu TIA. Chcem len povedať , že môj život sa otočil naruby. Bojím sa chodiť von , lebo vždy sa mi zatočí hlava a pocit na odpadnutie , v noci sa vždy budím . lebo mám panický strach , že sa mi to zopakuje počas spánku a zomriem , psychický som unavená a smutná. Zažil niekto z Vás niečo podobné ?

Barbara.Luck

Dobrý deň, odporúčam navštíviť liečiteľa, a vyčistiť lymfu.Možno vás niekto uriekol.Ak budete mat zaujem napiste mi rada vam pomozem.

lida

ďakujem pekne za príspevky , tekutín pijem podľa mňa dosť, mne bolo aj dovtedy celkom dobre až od toho okamihu čo sa to stalo je mi strašne . Bojím sa spať , chodiť von , vstať z postele , vždy mám pred očami ten strašný pocit a potom mi je zle , závraty , celková slabosť, malátnosť ,
uvidím zajtra na tom vyšetrení ciev , že či to bolo naozaj TIA / to je vlastne mini mrtvica /. A ta predchádza naozajstnej mrtvici , to som si už všetko prečítala na nete a z toho je aj môj strach.

ludo

Trpel som zavratmy ako dieta, v dospelosti sa mi to premenilo na migreny.
Ak mate zaujem o vyriesenie Vasich problemov, apiste e-mail kliknutim na moj nick (cervenym pismom ludo).