Slabá výdrž pri sexe

Príspevok v téme: Slabá výdrž pri sexe
bilyboj

Ahojte,
mam priatelku ,a uz vyse pol roka spolu sexualne zijeme..
Zo zaciatku som si myslel ze to casom prejde, no ono to je stale rovnake, stale nevydrzim dlho, niekedy som taky vzruseny ze sa mi stalo ze za minutu bolo po vsetkom...Obcas ju prehovaram nech dame nejaku predohru najskor ze znova to bude kratke, ale beztak potom je to tiez tych 5-10 minut, ale uz to neni ono..
Neviete nejako poradit?Myslim si ze casto z toho nema ziadny pozitok :-( dik

kulo

dam ti jednu radu. skoc za urologom. tu nejde o to kolko kol das, kolko si budes honit. moze to mat aj fyziologicku pricinu. Skratena uzdicka sposobuje, ze pri vnikani do partnerky sa moc penis, resp. tam kde je uzdicka a zalud, natahuje, a tym sa rychlejsie spravis. Ja som bol u urologa a sam mi to povedal. Vyskusali sme zo zaciatku davat antidepresiva na baze SSRI, ktore ovplyvnuju serotonin, a ten vplyva aj na vydrz, resp. na predcasnu ejakulaciu. Ja to bravam a je to k nepoznaniu. Najskor som to bral tak, ze kazdy den, ale potom som to obmedzil iba ked viem, ze s partnerkou budem mat sex, tak si to dam napr. 2 dni dopredu, pretoze sa mi zas nechcelo chodit doktorovi kazde 2 mesiace, si dat predpisovat lieky. Podstatne je aj sexovat, cize nie 1x za 2 tyzdne. to by nemalo efekt.
A fakt to pomaha. Ja som si to dal prvy krat vecer, a rano som skusal honit a 45min a nic. S priatelkou pri sexe som podaval lepsie vykony. z 20sekund som sa dostal na 5min. dokonca aj na 10min, a raz sme sexovali tak, ze vecer a potom rano, a rano som sa dokonca ani nespravil. takze pozitok mala iba priatelka, ale o to mi ide a aj islo.
Takisto uvazujem o tom, ze si dam pretat uzdicku a verim, ze sa to zlepsi. Takze casto masturbovat nepomoze. Ja masturbujem niekedy aj kazdy den, niekedy aj 2-3x denne.

xfirestarter

Určite vyskúšaj polohu, žena hore. Vtedy nie je penis tak stimulovaný ako keď si hore ty. Ďalej skús zhlboka dýchať a sústreď sa len na pravidelné a pomalé dýchanie počas celého sexu. Taktiež trénuj výdrž pri masturbácii. Vyskúšaj masturbovať 20 min bez toho aby si sa urobil. Prípadne si prečítaj tento článok, kde je napísané o tejto téme viac -odkaz odstránený-

hellfire

Gapko ma pravdu ja ties ked za nacucam, tak potom idem aj hodinu, priatelka uz potom prosika aby som ja prestal, ze ju vraj roztrhne hehe. Alebo to co vraví macko uško, postupne sa uč to zadržať. Dá sa to.

Gapko

A co tak napr. sexovat viackrat tak 3-4 krat napriklat 1x budes rychlo z toho nema nic 2x pomalsie aj ty aj ona a 3x budes a ona 2x naprikad

alebo jeden velky trik stiahni flasu fernetu alebo vodky a iste nebudes :)

mahony

Ja si honim pravidelne a ked to ideme robit tak par krat pichnem a uz to je ale ked je ona na mne mozme to robit trebarz aj hodinu v inej polohe som zachvilu spraveni.

mackousko

Vyhon si ho viackrat pred sulozou a skus mysliet na neco ine napriklad ked budes citit ze uz budes tak skus to zastavit. Inak existuje vela cvikov ako odialit ejakulaciu. Napriklad ked stis tak skus parkrat prestat stat a znova a znova to iste aj ked si ho honis a citis ze budes tak skus to nejako zarazit napriklad aj tym ze zacnes mysliet na neco ine.