"Zapachanie z ust"..

Príspevok v téme: "Zapachanie z ust"..
pepe1

Ahojte. chcem sa spytat jednu otazocku. Som s priatelkou vyse troch rokov, velmi ju MILUJEM, ale neviem ako jej mam nezne povedat, ze obcas jej "zapacha z ust".. Neviem ci jej zle pracuje zaludok, alebo co, ale niekedy mi to fakt vadi. Nehovorim o tom, ze si neumyva zuby, alebo nepacha hygienu, ale.. Prosim pomozte mi to cele vyriesit..

marhula

pepe - myslim, ze tvoja priatelka dobre vie o svojom probleme...podla mna, kazdy, kto ma tento neprijemny problem - o nom vie, ale vie aj to, ze boj s nim, je ako boj s veternymi mlynmi,nevsimol si si, ci stale nezuje zuvacky, alebo necmula aromaticke cukriky??

agina

Pepe nic sa nedeje, staci zadat jedno klucove slovo do vyhladavaca a vyhlada ti to spustu tem na dany problem.Jaaaaj ale keby boli vsetci taki uvedomeli, nezakladalo by sa 100 tem na tu istu temu:)))))))

pepe1

Ahoj AGINA>
Som rad ze to tu funguje a zije s ludmi, ktory chcu a vedia pomoct.. Ako som pisal, som tu novy, a este len spoznavam zakutia tejto stranky, este raz DAKUJEM za rady, spravim do buducna napravu.. Pekny den..

pepe1

Dakujem moc vsetkym, aj ked je to vecna tema, ja som sem zacal chodit len pred nadavnom, a nenasiel som tuto otazku..
Este raz DAKUJEM..

ewe

Pocula som,ze zapach z ust moze sposobit aj ked je clovek dehydrovany.Mal by si mat pri sebe stale nejake zuvacky,alebo cukriky a ponuknut jej tak nenapadne.Povedz jej,akoze sranda,aby sme mali sviezi dych.Vies,ak to par krat urobis,mozno jej to trocha zapne.Povedz jej,ako ti vadi,ked na teba niekto dychne v autobuse a pachne mu z ust.Vies,zacne o tom premyslat a mozno sa to samo zlepsi.Aj ked je clovek hladny,moze mu pachnut z ust.Je na to viac pricin.Tak ti drzim palce,aby si to tak diplomaticky zvladol !

rata

Večná téma.
Skús sa spolu s ňou objednať u dentálnej hygieničky. Je možné (aj keď si čistíte pravidelne zuby) že zostávajú medzi zubami zvyšky jedla, ktoré sa rozkladajú a potom zapáchajú. Dentálna hygienička vám kopletne vyčistí chrup, doporučí ako sa o zuby starať, ako používať medzizubné kefty, dentálnu niť atď. Ak to nepomôže, treba dať vyšetriť žalúdok.