je to v poriadku, ak sa ROBIM? ? ?

kamoska

LEILA, jasne , ze lepsie je to s chlapom, ale ked chlapa nema, ale by mohla mat iba nejakeho magora, tak je lepsie si to urobit sama. Bude sa lepsie poznat a na druhej strane nenaleti prvemu vagabundovi, pri ktorom sa mozno vobec neurobi alebo schyta nejaku pohlavnu chorobu.Pozri si debatu kondylomata. Viem o com hovorim.

leila

ale ja si nemyslim, ze mam nejaky problem. len mi to pride take samoucelne a zbytocne. pred partnerom sa rada urobim, ale sama? je to take trapne. a nebola som vobec konzervativne vychovana

sex

Pokiaľ cítiš výčitky pri masturbácii,budeš ich cítiť aj pri sexe.To je problém s vlastnou sexualitou,ktorý treba liečiť s psychológom. Mýtus-masturbácia je zlá,hriešna a škodlivá,je prežitok a vôbec nie pravdivý. Lepšie uvolňovať nahromadenú sex.energiu masturbáciou ako neskôr agresivitou.

Demi

:-)) Dasena tak to som sa pobavila,, že hej pod sa pozriet ako som sa to naučila ... :-)) tak takto by to predsa nefungovalo ,, nezveličujte už ... no ... Bajca sa len pýtala či robi spravnu vec , tak asi ani spravnu ani nespravnu , ale ked mas na to chut tak jednoducho si to sprav , a nemusiš mať vyčitky svedomia.

leila

podla mna je to smutne robit sa sam. aspon u mna nastupuje taky pocit osamelosti potom. vsak ovela lepsie je to vo dvojici

dasena

Ked clovek miluje na technike nezalezi a to co komu robi dobre na to mozu prist ti dvaja spolu:).Asi tiez nezacinas vztah tak ze povies partnerke....No moja ukaz co si sa naucila a ja ti to tak budem robit ....to je dost necitove nie?