SOM TLSTA??

Príspevok v téme: SOM TLSTA??
kattrinka000

Ahojte, mam 18 mriam cca 178 cm a vazim 71 kil! je to uz nezdrave alebo je to ako tak v norme? tuk sa mi uklada najma v oblasti pasu, cvicim tai ci a nemam v oblube mastne jedla a ani sladkosti tak by nemal byt problem v schudnuti ale nejde to...vzhladom na to, ze sa nesmem moc fyzicky namahat, cvicim len tai ci ale nejak to nebadam na sebe, poradte ako sa zbavit tych kil?

nikuška

aoyte aj mam 169cm...a 62kg scem schudnut na 52kg....dufam že sa mi to podari držte mi palce...ale bes pohybu to nejde...fuu...dufam že to zwladnem to behanie ma raz zabije!...a žiwot bez sladkosti to si newm ani predstawit....=D

Martin_242

kafinka: No tak to sa naozaj môžeš prihlásiť na casting nakrúcania nejakého filmu z obdobia II.svetovej vojny, budeš výborne zapadať do prostredia koncentračného tábora :)
Tých 82 Ti muselo svedčať viac, musíš byť samá kosť a koža.

kattrinka000: A Ty si tak akurát, na nejaký tuk v oblasti pása zabudni, každému sa ukladá niekde viac, inde menej, s genetikou je to ťažké.

kafinka

v okoli pasu... no nwm moja... mne pomohli brusaky ale tie co sa nezhybas uplne k noham lebo z toho boli chrbat...ak mozes tak 3x po 20 zhybov je to super!!!

kafinka

Ja mám 179 cm a 60 kg... mi rodina vravi ze som jak z koncentraku... no ale citim sa lepsie ako pred 2 rokmi... som mala 82 kg

soldierka

nechudni ja mám 159cm a 71 kg. a nie som tučná, takže ani ty nebudeš. Ja mám problém, ten, že som cyklista a dávala som si silnú záťaž na nohy - moje stehná majú obvod 63cm a možno je na nich 10%tuku zbytok sú svaly a všetci dobre vieme, že svaly sú ťažšie ako tuk. Tak sa nestresuj!

amy389

mimi: nemala by si chudnut vobec mas vahu akurat :) ja mam 160 cm a 58 kil som chuda a je to okej ( mam tazke kosti )

bbb

ja mam 161 a 55kg,mala som asi od januara do marca taku desnu depku,a pribrala som z 50-49kil,asi od zaciatku aprila jem zase tak ako pred desnou depkou.ako dlho si myslite ze mi potrva dostat to na povodnu vahu.
samozrejme ze aj cvicim,kedze sa mi to ulozilo v zadku a na bokoch a bruchu tak,sa tocim na kruhu denne aspon hodinu,spravim tak 200drepov,a aspon 60-100 brusakov...a dene chodim aspon 8km pesi,coje asi 1,5h.
co myslite?