Obojstranný zápal stredného uška u 8 mesačného bába

Príspevok v téme: Obojstranný zápal stredného uška u 8 mesačného bába
smejka

Ahojte. Moja 8 mesačná dcérka dostala zápal stredného ucha na oboch stranách. Má už druhý deň vysoké horúčky a plače. Dávam jej antibiotiká, ušné kvapky a nosné antibiotické kvapky. Bojím sa aby sa jej nezhoršil sluch. Preto sa vás pýtam či by mi neikto nedal radu ako s tým zatočiť domácou radou. Ďakujem

modracik

skalicanka:citaj pozornejsie, co pisem: aj bioptron,ale v sucinnosti s doplnkom vyzivy,ktore neliecia,ale pomozu tak, ze problem odstrania. Vyskusaj, neodsudzuj, potom hovor.Vlastne skusenosti-nielen moje-su toho dokazom.Nie som predajca.

usmev

dada, dakujem Ti,nemienim odpovedať na utoky skaličanky, pretože si tu navzájom radíme a kto nechce, nech si hľadá niečo iné na zábavu.ja som len napísala to, čo zabralo z mojej skúsenosti.

dada

Skaličanka, že by si namiesto posmechu, niečo poradila? nezdá sa Ti, že tu bola postavená otázka týkajúca sa pomoci? Kto sa tu ozve tak sa snaží pomôcť tým čim vie, takže by si sa mala posnažiť pomôcť, a nie kritizovať druhých. Ono je to síce to najľahšie kritizovať.

RNG

Radka, streptokok pneumoniae(pneumokok) je vyhubitelny pitim obycajneho roztoku GSE alebo/a branim oreganoveho oleja.

smejka

Radko, prečítajte si na strane 2,3 pod týmto mojím príspevkom. Tam sa dozviete niečo o našom zápale str. ucha a ---PNEUMOKOK. Tak myslím si že by ste mali dať spraviť výter. Ten pneumokok je nevyhubitelná pliaga!!! POZOR !!!

lenca

lieky dostal dobre, urcite mu zaberu, najhorsie je u malych deti to, ked nevedia poriadne potiahnut kvapky do nosa. Zapal stredneho ucha sa zvycajne dostane z prechladnutia a tym padom to mohol dostat v skolke, ked tam prechladol.Jedno dieta od druheho nemoze dostat ZSU. Radko, ono je to tak, ze niektore deti su haklive na uska, ako su aj deti, ktore maju problemy kvoli nosnym mandliam.Ale ak mal ZSU teraz prvy krat, tak mozno sa mu to vracat nebude. Vacsinou tato choroba sa vracia detom uz od babatkovskeho veku./nas pripad/ treba davat pozor, aby sa dieta neponaralo vo vode, ked ma nadchu, treba davat pozor na prievan a tak ako napisal RNG,posilnovat imunitu. A dobre su spreje do nosa z morskej vody

RNG

RTG hlavy vyzaduje velmi velke davky ziarenia(az 1000 mrad), lebo musi preniknut kostami.
Zapaly treba potlacit a ich priciny znicit, nie rentgenovat.
Tj treba pouzivat sirokospektralne antimikrobialne latky(zasiahnu maximum roznych pricin, od bakterii, cez kvasne infekcie, plesne aj virusy, ako GSE, oreganovy olej extrakt z olivovych listov, graviola...) a zvysovat imunitu(selen, zinok, probiotika, aloe vera...), tiez aktivovat a stimulovat tvorenie roznych bielych krviniek beta glukanmi.
Specialne pre male deti je vhodne niekolko gramov collostra, jeho obsah imunoglobulinov(20%+) a lactoferrinu priamo potlaca infekcie.

radko

dakujem za radu lenca.ake lieky uzival vas syn,neviete ci tie lieky co bere nas syn mu zaberu.ako sa robi ten rontgen dutin.nosne kvapky davame nasivin.bojim sa aby to nemalo vaznejsie nasledky,ked pisete ze sa to moze vratit.

lenca

radko - musite davat velky pozor pri nachladnuti- davat kvapky do nosa, aby sa "nechytili" dutiny v uchu.pri kupani, sprchovani, davat pozor, aby sa voda z usiek vzdy vysusila

lenca

aky mate nazor na to, ze lekar ORL zakazdym posle mojho maleho syna na rontgen dutin, syn ma dost casto zapal stredneho ucha, ale uz sa stalo aj to, ze rontgen zapal nepotvrdil.Nie je to vela,2-3krat do roka rontgenovat hlavku dietata?