S priatelom sa uz skoro nemilujeme.. :((

Príspevok v téme: S priatelom sa uz skoro nemilujeme.. :((
fazulka

Potrebovala by som poradit..s priatelom sme spolu uz zhruba 3 aj tristvrte roka, rozumieme si,lubime sa, vsetko ok..Jedine, v com je problem je nas "sexualny zivot"..Uz sme sa takmer dva mesiace nemilovali..V priatelovej rodine maju teraz nejake problemy, ma dost z toho stres a presne nejako odvtedy ako sa to zacalo, sme sa prestali milovat..Priatel mi povedal, ze ma lubi aj ked sa so mnou nemiluje a momentalne ma proste obdobie ked to nejako moc nepotrebuje..So mnou je to nejako podobne, stale sa citim unavena a esre vymyslat nejake eroticke prekvapenia je momentalne nad moje sily..Ale stve ma to ze "nic", aj ked viem ze je vsetko ok, ze ma lubi..Ani nie tak pre milovanie samotne, ale pre to ze sa mi nezda normalne, aby sme sa prestali milovat a nemalo to nejake vedlajsie buduce dosledky na formu nasho vztahu..tym chcem povedat ze by som nebola rada keby to sklzlo do nejakeho stereotypu..Poradte mi ako zapalit vasen u neho aj u mna..prosim..dakujem

fazulka

dakujem za reakcie..Lea,ja nechcem mat "silou mocou sex" preto ze sa o nom vsade hovori, ale bo ze ho niekto vychvaluje alebo co..Len ma niekedy napadla myslienka aby to ze sa nemilujeme nejako negativne neovplyvnilo nas vztah..Vsade okolo som obklopena sexom, mam pocit ze pre kazdeho okolo mna je sex prvorady a dolezity a hlavne kazdodenny, kamaratka teraz po 2rokoch zistila ze ju jej partner podvadzal s kym prislo, lebo "potreboval viac sexu", ako to zdovodnil a to pritom spolu "spavali"casto..a preto ked mi moj priatel povie, ze pre neho sex dolezity nie je..zda sa mi to take neuveritelne(aj ked krasne)..Hoci, ked si to zoberiem z mojho pohladu, pre mna sex urcite nie je prvorady a lubim priatela pre 1000inych veci..

mamca

Načo nasilu zapaľovať vášeň,keď ani jeden z vás na to teraz nemá energiu?
Až bude na to situácia,pekne si to užijete aj po tejto stránke,možno oveľa intenzívnejšie,než keby ste práve stereotypne udržiavali povinný plánovaný sex.

lea

a kde je napisane,ze ludia musia mat sex? ked sa na to necitite momentalne, preco by ste sa mali silit? lebo sa o sexe hovori vsade okolo a "celebrity" ho vychvaluju? mozno je vas vztah o to cistejsi a zalozeny na inych hodnotach ako na sexe. splynutie dusi je viac ako splynutie tiel.