systémová skleróza M34

Príspevok v téme: systémová skleróza M34
klarica

Mám 27 rokov trpím systémovou sklerózou M34 a zistila som, že o nej vlastne, vôbec nič neviem. Chcem Vás poprosiť, ak niektorá z Vás trpí takou istou chorobou ako ja, alebo má aspoň nejaké info, keď aj minimálne, napíšte mi. Prosím. Neviem sa o tejto chorobe nikde dočítať a ani reumatológ mi nevie pomôcť. Ďakujem.

Zuzka_H

Dobrý deň, mám 16 ročnú dcéru už rok sa lieči na systémovú sklerózu...zatiaľ žiadne dobre správy samé vyšetrenia veľa liekov máva veľké depresie . Sme z toho cela rodina vyčerpaná vedel by mi nieto poradiť?? vopred vám Ďakujem

sasam

Moja vlastná dobrá skúsenosť s Aloe, bez chemickej liečby s pozitívnymi účinkami by som chcela odovzdať aj iným pacientom s touto diagnózou. Ani ja som tomu moc neverila, pokiaľ sme ich nevyskúšali. Čím ďalej tým viac mladých ľudí je postihnutých touto chorobou a preto sa chcem len podeliť o dobrú skúsenosť a priaznivé účinky prírodných produktov pri tejto diagnóze.

Ivka 1

Imunitu je potrebné dať do rovnováhy a
potláčanie nič nevyrieši. Klarica napíš mi na mail ak chceš. Mám klientku so sklerodermiou a celkom dobre jej zaberajú produkty na prírodnej báze.

RNG

Nepoznam presne cisla diagnoz, ale toto som nasiel:
scleroderma sa niekedy nazyva systemova skleroza.
Tema uz bezala, spomenul som tam DMSO ako prostriedok moznej liecby..
Je to jedna z "autoimunnych", moj nazor, ktory som si vybudoval z nazorov roznych lekarov-vyskumnikov alebo lekarov zaoberajucich sa prirodnym liecenim je, ze za vsetkymi "autoimunnymi su nejake patogeny, casto viacere skombinovane samozrejme s genetikou(ako vsetko, co sa v organizme deje je samozrejme dane do znacnej miery genetikou).
Lekari to nazyvaju dnes "spustace"-teda niektore patogeny, pricom ale hlavnu vinu kladu na genetiku a "liecia "to potlacanim prirodzenej imunity .
To samozrejme nevedie k vylieceniu, ale len potlaceniu symptomov za cenu straty imunity, co si nemyslim, ze je spravny smer.