PÁN RNG:::::::::::::::::::::::

Príspevok v téme: PÁN RNG:::::::::::::::::::::::
majki

Dobrý deň. Dnes mi došli výrobky ktoré ste mi odporúčali, ale mám otázku. Je to oregánový olej. Písala som že malý má dva roky a 12kilogramov. No neviem ako to prepočítať na dávku, lebo je to v tabletkovej forme. A pozor, malý berie rôzne druhy liekov aj antibiotiká tak neviem či to bude môcť užívať. Myslela som si, že keď je to olej tak sa to bude natierať na plesňou poškodené nechty. Poradťe čo s tým PROSÍM. ĎAKUJEM

RNG

Ked sa upravia hormonalne stavy, zmeni sa aj metabolika, moze to viest k chudnutiu aj priberaniu.
Ale chudnutie ci priberanie nie je z yamu, ale z potravin...

majki

pán RNG. Nemôžem od toho koreňa jamu pribrať?? Viete, začala som to užívať a prišla som na to že mám pár kíl navyše a ďalšie by som nechcela.

RNG

Tato zelatinova tobolka sa rozpusti velmi rychlo v zaludku, nie je to specialny obal na rozpustenie v crevach.
A nie je to liek, ale potravinovy doplnok, ak ked mnohe pd. maju liecive vlastnosti.
Nikdy som neradil rozpolit zelatinovu kapsulu, ale obsah sa da po prepichnuti vytlacit a riedit na oralne pouzitie.
Inac jedna ceska firma ponuka oreganovy olej vo forme kvapiek.
Ja sam som to vyskusal, ale okrem toho, ze by to bolo ucinne ako dezinfekcia na mandle som nevidel v kvapkach ziadnu vyhodu, tak som sa rozhodol importovat ten korenisty olej vo forme kapsul, ktore sa rozpustia az v zaludku, aby nepalili v hrdle.
Precitajtye si info na spomenuty produkt Candimin, uvedeny dole v tejto teme.

lˇuba

Pán RNG,neviem si dosť dobre predstaviť,ako chcete rozdeliť želatínovu tobolku.Ten obal je predsa nato, aby ten liek pôsobil tam kde má,a aby sa uvoňoval postupne.S pocitom pri jeho použití to nemá dokopy nič spoločné.

RNG

Ja som len stary pan, ktoremu este sluzi pamat a kvoli zdravotnym problemom,ktore moji lekari nevedeli riesit k mojej spokojnosti som sa obratil na velmi zriedkavych lekarov, co sa zaoberaju liecenim prirodnymi vytazkami, potravinovymi doplnkami a stravou.
Uz vyse 14 rokov si predplacam ich periodika z celeho sveta(obvykle mesacne), momentalne je to 8 roznych, nuz a tam som sa dozvedel hromadu uzitocneho, o co som ochotny sa podelit s krajanmi. A to nie len radami, ale aj uvedenim prostriedkov na pomoc za najnizsie mozne ceny.
A to aj napriek mojim osobnym stratam, lebo obchody zatial dotujem z vlastneho vrecka.

RNG

Luba, vseobecne koreniny by sa nemali podavat malym detom, ale kedze nepoznam ziadne bocne ucinky oreganoveho oleja, nevidim pre co by nemal byt vhodny aj pre deti
Napr cesky vyrobok (alebo balenie) Candimin odporucaju detom od 3 rokov vys.
www.finclub.cz
Ja som to pouzil aj na mojej vnucke po konzultacii s lekarom, ved pizzu moze jest a ta ma oregano ako korenie(pamajoran). Otazka je len dostatocne rozriedenie a dobra emulzifikacia aby dieta nepalil v hrdle.

RNG

Tak dajte dietatu miesto 3x2 zelatinove kapsulky, 2x1, ak to vie zhltnut.
Inac ked prepichnete a vytlacite olej z nej, je dost stiplavy, takze ho treba najprv zriedit napr jedlym glycerinom(1:10)az potom emulzifikovat vo vode. Inac ten olej zostane plavat na hladine.
Ja to riedim vodkou(1 diel oreganoveho oleja 9 dielov vodky a to sa da potom nakvapkat a rozptylit vo vode, mlieku a pod. Tak stipe minimalne(je to korenina, pamajoran)
Jedna kvapka oreganoveho oleja je cca 50 mg.
Je rozdiel medzi napisom na flaske a vyskusanou ucinnostou.
Klinicky vyskusane davky su casto vyssie nez na flaskach odporucene.
Jam je potravina mexickych indianov, polotovar na hormony DHEA a Progesteron sa nachadza v celkom malej davke, ostatne telo spracuje na ine ucely.
Vnutromaternicove teliesko tlakom na steny maternice stazuje otehotnenie, cize je to ciste mechanicka zalezitost, s hormonami to nema nic spolocne. Takze by yam nemal ovplyvnovat ucinnost.
Zialbohu, otehotnenia s vnutromaternicovym telieskom su caste...

majki

Takže na tube je napísaný leták a na ňom dospelí jedno gelové draže raz alebo dva krát denne.Tubu neotváram, lebo neni pre mňa tak preto ani netuším ako to vyzerá. Tak v mojom prípade odporúčate tú jednu draže nejako poliť??? Nevytečie vnútro?? Opakujem nevidela som to. A zároveň sa spýtam na divoký jam. Mám vnútromaternicové teliesko, môžem to užívať?? Nebude to akosi ovplyvňovať . Dá sa váš produkt užívať aj s alkoholom??Viete idú VIANOCE A KONIEC ROKA !???