Skúsenosti s antikoncepciou HARMONET

ilka

Ahoj ja Harmonet uživam už vyše 3 mesiacoch a možem vám poradiť že su fakt dobre nezaťažuju žaludok a sa mi vylepšil menzes mam ho kratši a je to celkovo lepšie : ) tak sa nebojte

chuana

Chcem sa spytat, uz ked ste pri tej antikoncepcii, narastli vam z nej aj prsia? Viete, lebo rozmyslam, ze by som zasla za gyncom, nech daco da, aby boli trochu vacsie, ale neviem, ci budu fungovat.

eva medovarska

ahojte, ja sa chcem vseobecne spytat, da sa verit antikoncepcii uplne? Ja mam velký strach, hoci ju uz beriem 6 mesiacov. Mozem byt kludna?

zuz...

ja harmoent beriem uz tri roky a fakt ziadne vedlajsie ucinky som nespozorovala, ba dokonca som z nich ani nepribrala. povazujem harmonet za vyborne kontraceptivum a nemenila by som ho. k tomuto nazoru dokazem najst bez problemov dalsie tri zeny, kt. by nemenili.

bodka

ahoj, ja mam presne taky isty problem, tiez ju mam predpisanu, ale este som s nou nezacala... skusk si pozriet stranku mamaaja, tam nieco o tom je... ale inak som sa ani ja nic nedozvedela, a to som presla vselijake fora... iba od jednej baby, a ta vraj mala z toho velmi nepravidelnu menstr., unava, bolesti hlavy... nic prijemne a dobre, tak ja som prave preto tiez na pochybach, ci s nou zacat alebo nie...