biolampa

aduliena

Biolampu mám už niekoľko rokov a som s ňou spokojná. Najviac účinná je na kožné problémy. Mne úplne odstránila ekzém, ktorý som mala od štyroch rokov. Nechcela som tomu veriť, ale je to tak. Potom som si ju kúpila. Je účinná na rôzne kožné problémy,vyrážky,jazvy. Jazvy sa tak krásne zahoja,že ich takmer nevidno. Mne pomáha aj na nádchu, bolesti hrdla a zubov /samozrejme, že idem aj k zubárke, ale ako na utlmenie bolesti je to ok/. Na také "väčšie" bolesti sa mi neosvedčila.

gg

Najradsej mam takych ludi, co nikdy nic nevyskusali, ale su mudri ako radio :)) Si myslite, ze ten vas skepticizmus(ktory je, okrem ineho, dnes velmi moderny, ze?) vas niekam dovedie. Osobne dam radsej na radu tych, ktori biolampu (alebo cokolvek ine) VYSKUSALI. A este radsej dam na VLASTNY USUDOK podlozeny VLASTNOU SKUSENOSTOU, takze urcite kupujem. A vy si strazte svojich par tisicok, najlepsie az do hrobu- tam sa vam urcite zidu :)))

pentium

ja osobne si myslim ze biolampa na akne nema velky vplyv.Akne vznika nadmerny vylucovanim kozneho mazu(dihydrotestosteron).A myslim si ze nejaka lampa nedokaze ovpylvnit tok mazu...
Rany sa hoja aj samy,vdaka prirodzenej regeneracii...

sara13

Ja pouzivam tu malu biolampu a pomaha mi aj na hojenie vyrazok ak sa mi nejake objavia alebo ked idem na cistenie tvare tak to rychlejsie hoji a je velmi dobra aj na herpes.

wia

u nás v rodine sa biolampa hojne využíva, napr. ožarujú sa ňóu jazvy, veľmi pekne sa zahoja. Aj na bolesť hlavy ju používajú, neviem na čo všetko, ale hrozne si ju chvália. Osobne ju nepoužívam, ale môžem sa spýtať. Na akné ale určite nikto.

andie

ja som o tom nieco pocula..teda ak myslite tu, ktorej cena as pohybuje od 16 tisic vyssie. neviem sice v com spociva jej blaho a som skor skepticka, ale pocula som na nu chvaly od jednych znamych. ide o to, ze kazdy je iny a inak reaguje na rozne vplyvy. v kazdom pripade by som takto neriskovala vyhodenie 16 tisic..:)