Zapal?

Príspevok v téme: Zapal?
boliestka

ahoj...
asi pred mesiacom som zacala mat silne bolesti v podbrusku...zakaleny a silno zapachajuci moc...zasla som s tym k lekarke a predpisala mi lieky...zabrali ale len na chvilku...zase sa to vratilo...odporucila ma k urologovi...spravil mi ultrazvuk obliciek a celeho podbruska...zapal vylucil...povedl mi ze je to len aka bolest co kazdeho boli...predpisal mi tabletky len od bolesti...asi po 2 tyzdnoch to mam zase...silne bolesti v podbrusku,zakaleny moc a zapachajuci po rybach...co mam robit ked lekar vrdi ze je to v poriadku?je to zapal mocovych ciest?

Ananaska

Skus piť repikový čaj 1 šalku denne( lieči všetky vnutorne zapaly), a 1 šalku prasličky aspoň 10 dni :)

fffffffffff

napr. mne absolutne nalgesin nepomaha, a ked tak iba trosku, a po dlhej dobe. Jednoznacne u mna najlepsie ucinkuje ibalgin.

sofiaf

ahojte, vyskusajte si nejaky tyzden davat urologicky caj, aby sa vam to preplachlo a kupte si k tomu CRANMAX kapsle, tie uzivajte tak 2-3 denne a potom znizte davku pna 1 denne preventivne, tymto sa mi dari taketo priznaky drzat roky pod konttolou. nie je to celkom tak, ze by tam nemohli byt nejake bakterie, ktore nie su v naleze, alebo ktore antibiotika nezabiju. ono sa taketo zapaly zvyknu casto vracat. ked budete uzivat CRANMAX alebo ine kapsle zo susenych brusnic, a teda aj vela pit, nemali by sa vam tieto stavy vracat. aspon teda mne a mojim znamym to pomaha. urcite latky z brusnic zabranuju bakteriam usadit sa na stene mechura, a tym padom sa nemaju ako rozmnozit, lebo ich stihnete vycikat.

andy

a čo robiť ďalej aby to prešlo?
pri zápale sú strašné rezavé bolesti. bolí ťa to viac pri močení? mňa nie, ale mne povedal že zápal nemám a keby som aj mala, tak by sa vyliečil antibiotikami.

boliestka

ibalgin je nic..ten je strasne slaby...
nalgesin ti urcite pomoze...noo ale iba od bolesti...jasne da sa volne kupit v lekarni...

andy

a ten nalgesin si dá kúpiť aj bez receptu? ja si dávám ibalgin ale mne nič poriadne nezaberá. aj tak to je len na bolesť, nevylieči to. ja neviem ako ty, ale ja som zúfalá a bojím sa, že to už nikdy nepréjde

boliestka

dal mi quarelin...

ale starsne dobre tabletky na bolest su nalgesin..je to na bolest zubov,hlavy,predmenstruacne,to mi pomaha aspon trosku

andy

ahoj, ja mám podobný problém, silná bolesť zo spodu už tri mesiace. brala som kopec antibiotík ale nič nepomohlo, pár dni bolo lepšie a potom sa to vrátilo aj keď som brala ešte lieky. tiež som bola u urológa, tiež mi spravil sono a moč som mala negatívny. žiadny zápal. povedal, že viac nevie urobiť keď moč bol v poriadku aj sono. tak som zašla ku gynekológovi a ten mi tiež nič nenašiel. krv som mala tiež v poriadku, povedal lekár, že také dobré výsledky krvy a moču mám, že nechápu čo ma tam môže bolieť. ale bohužial bolí a neviem čo mám robiť. bolí to stále a som už z toho aj psychicky nadne.tiež neviem čo robiť a na aké vyšetrenie ešte ísť.