Prasknuta zila v hlave

Alternativa

Dobre rano,
Vanilyeyes, pytas sa, odkial stava zo zeleneho jacmena. Teda ja vylucne od firmy GREEN WAYS. A viem preco. Mam preverene produkty zelenych potravin na trhu v SR. Ano, su 2 ako stava - uvedeny v linku Aginy a druhy od firmy Green Ways. Su v nich zjavne rozdiely, nielen v cene, ale v kvalite. A pre mna je prave kvalita dolezita. Dalsie produkty su suseny jacmen podrveny, teda aj s vlakninou /prasok, tablety/. Vlaknina trav je tazsie stravitelna a co je dolezite, viaze na seba nevratne nutricnu vyzivu, t.j. poskytne vyrazne nutricne obohatenu stolicu. Dokaz je jednoduchy : analyzy stolice uzivatelov stavy a rozdrvenej bylinky. No, ja teda mam zaujem na zlepseni, podpore mojho zdravia a nie stolice :o). Nech cokolvek urobime pre seba, pre nase zdravie, je velke plus. Prajem Vam vsetkym dnesny "plusovy" den

RNG

Vyskumom zistene davky E a C, optimalne pre zdravie dnes uz nemozno dostat z nasich "vyslachtenych " zelenin a ovoci.
Slachtenie nebolo prevadzane vzhladom na biologicke hodnoty, ale na sladkost, velkost plodov a hlavne vynos z hektara.Tak sme si skor nez sme objavili biologicke hodnoty znicili prirodne formy.
Takze nam zostava viacmenej len suplementacia=doplnanie, ak chceme dostat klinicky zistene optimalne mnozstva roznych zivin.
V buducnosti budu slachtit rastliny a zvierata vzhladom na biologicke hodnoty, ale napravit tisice rokov skodenia bude trvat dlho.

alti

Prirodne zdroje s vysokym obsahom
VITAMIN E : mandle, slnecnicove semienka, sojovy a slnecnicovy olej, orechy, zltok, kukurica, obilne klicky, listova a vsetka zelena zelenina
VITAMIN C : tu zdroje asi vies - ovocie /cierne ribezle, jahody, sipky, citrusy, atd./, zelenina /hlavne listova, zelena, paradajky, karfiol, atd./
V uponahlanej sucasnosti su nielen modne, ale naozaj uzasne posobiace tzv. zelene potraviny ako bohaty komplex vitaminov, enzymov, aminokyselin, stop. prvkov so synergickym ucinkom- zeleny jacmen /osobne nedam dopustit na stavu z jacmena/ a chlorella.

vanilyeyes

RNG ten spominany lecitin su tablety ? A este mam jednu otazku, ktore potraviny su bohate na vitamin E a C ? Nechcem sa napchavat s tabletkami :) Dakujeem

RNG

Stres a namaha prispievaju, ale hlavny dovod su krehke steny ciev, pokryte stvrdnutymi nanosami bielkovinno tukovych latok a tukovych polymerov, s malym mnozstvom mineralovych usadenin.
Pero cistenie ciev(lecitin) a spruznovanie ich stien(antioxidanty, vcitane vitaminov C a E) je velmi dolezite na predidenie lamania ciev.