Výtok - co mi je?

aduliena

Juli, aj keď odmietaš návštevu lekára, podľa mňa by si mala k nemu ísť. V neskoršom veku by si mohla mať kopec problémov, ktoré by si potom ľutovala, ak sa teraz nedáš preliečiť.
Nemusíš ísť sama, vezmi si so sebou napríklad nejakú kamošku.

juli

prosim Vas poradte mi:od kedy som prvykrat zacala menstruovat od vtedy mam taky bieli vytok bez zapachu..ako dost neprijemne mi to je a ma to stve...lebo napriklad ked mame telesnu vychovu tak ked behame citim koby zo mna tieklo...no strasny pocit..pouzivam slip vlozky...ale nechcem ich pouzivat napriklad v lete...nieje na to nejaky domaci recept?...ku gynekologovi este nechcem ist mam 15rokov a prosim vas odpiste mi co mam robit ake pripravky najepsie nejake domace..skusala som aj nejake tie rusne cviky...pri odtekani mocu a tak...ale nic nepomaha co mam robit citim saneprijemneak najdem na nohavickach biely slizky vytok...dodrziavam hygienu no neviem co mam robit a myslim ze na to aby som mala navstivit az doktora to nieje...nechcem tam s tymto ist nehanbim sa za to ..ale je mi to neprijemne...ked som sucha a pri nejakej praci alebo namahe citim ze som vlhka..a niesom vobec vzrusena ani nic!..prosim odpiste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!dakujem vopred:)

[zruseny5]

AD 13r asi do 15rokoch som mala dost nepravidelne.(aj 4mesice som nemala)
ale po 15r sa upravilo...mam terz každy mesiac po 6-7dni (mam 18)
ALE moja kamoška (18r) tiež donedavna chodila na gynku. na vyvolavačku,(nemala aj 4-5mes.)a už sa jej to upravilo

kravica

Odkedy mate menstruaciu? Aku dobu bola pravidelna ? Chce to vysetrenie, pricin moze byt vela. Pokial menstruacia nebude pravidelna ani v 18 rokoch, niet co vahat s vysetrenim, moze to byt hormonalny problem, ale aj iny - casto cysty a od.

hedgehog

dievcata, uz sa pomaly musim smiat, preco sa vypytujete tu vo fore, robite si starosti, alebo falosne sa utesujete, miesto toho aby ste hned ako sa vyskytne problem isli k zenskemu lekarovi a vas problem nechali objasnit odbornikom...

eeeeva

uz dlhsie mam problemy s menstruaciou... zo zaciatku som ju mala nepravidelne(kazdy druhy mesiac) potom sa to upravilo...ale teraz posledne tri mesiace som nemala menstruaciu... neviete cim to moze byt??mam 17 rokov a pohlavny styk som este nemala... prosim o pomoc