Prosim pomoc PRECO SA NEMOZEM SPRAVIT?

Príspevok v téme: Prosim pomoc PRECO SA NEMOZEM SPRAVIT?
emogirl

LUDIA PROSIM POMOC.Vcera ma prvy krat prstoval moj chlapec a bolelo ma to vobec som sa nespravila a ani ma to nevzrusovalo.Dneska ma zasa prstoval a dal mi tam 3 prsty a nic a som panna...Alebo....Nemohla som o to prist ked mi tam dal cele 3 prsty?a preco sa nemozem urobit???? (nikdy som si to nerobila)...vopred dakujem za odpovede a prosim nepiste blbe poznamky

galilea

ahoj ; ja som mala to iste nazaciatku ,,,ked ta to bolelo ja neviem nak skusi radsej ustami ako keby ta mal prevrtat( sory za vyraz)

iivvaa

..a este jedna vec,,, necakaj hned horibilne orgazmy, pretoze vela bab vaginalny orgazmus nedosahuje lahko, dokonca nemusi dosiahnut vobec...obzvlast ked si este panna... skus to skombinovat s klitorialnym... a priatelove prsty v sebe si vychutnavaj spolu s nim... aspon pre zaciatok..

iivvaa

priklanam sa k tomu co pisala olia...
nestresuj:)...chalanisko sa ti musi venovat, najlepsie by bolo aby ta pekne a dostatocne vzrusil, zalezi na tebe ale myslim ze ani jedna z nas nepohrdne laskaniu klitorisu...a ak budes dostatocne vlhka nech do teba vnika pomalicky...skus sa uvolnit a doverovat mu ze ti neublizi-psychika vie vela spravit.. popripade si to skus vyskusat spravit najrv sama... a urcite nerob rekordy v pocte prstov... pravdepodobne ti 1 bude stacit velmi dlho dobu.. ide o to aby si sa citila prijemne,,,:)

deedee

maloktora žena dosiahne vaginálny orgazmus. mne sa to podarilo možno dva krat za život. Niektoré ženy to nedokažu nikdy v živote. skus to cez klitoris. je to jednoduhšie, dosiahnutelnejšie a je to tiež bomba ;)

jaja

prečo ti nestimuluje aj klitoris, možno by si z toho mala viac...ked do teba bude len strkať prsty...no mne by to veľa nedalo:-)))

krepka

Ja sa chcem spytat,ze ci je normalne,aby 56rocny chlap chcel sex kazdy den a niekedy az 2x za den? A to sa vacsinou spravi,ale aj ked nie,tak skratka on to stale potrebuje a ja som z toho na nervy.Nema nejaku uchylkyu? K lekarovi nchce ist...

olia

nestresuj:-)...vyšla z teba aspoň trošku krv?...ale myslím,že prstami ti nemohol nič urobiť a bolelo ťa to práve preto,že sa ti dotýkal až panenskej blany...3prsty sú na začiatok veľa....ja mám už dlhoročný vzťah a priateľ do mňa tri prsty nestrčil...aj pre teba je dosť jede-dva